ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ψηλωμένος” ο Πολαετίδης αναγνωρίζει την ποιότητα του Άρη, αλλά βλέπει… ντέρμπι

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Πολαετίδης μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αρη, το Σάββατο στην έδρα της Καλαμαριάς. Στις δηλώσεις του έδειξε ιδιαίτερα… “ψηλωμένος”, αναγνώριζει την ποιότητα του Άρη, αλλά βλέπει… ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”: 

«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε τo κανονικό άγχος όπως πριν από κάθε αγώνα. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Δε θα έλεγα ότι είναι φαβορί ο Άρης. Σε ένα ντέρμπι όλα ξεκινάνε από το μηδέν, την ποιότητα του Άρη θα την αντισταθμίσει η έδρα μας. Μπορεί να έχει πολύ κόσμο ο Άρης αλλά και οι δικοί μας φίλαθλοι θα είναι εκεί.

Άλλωστε φέτος μέσα στην έδρα μας κερδίσαμε τον Νέστο Χρυσούπολης, φέραμε ισοπαλία με τη Δόξα, που με όλα όσα έγιναν σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν κακή, και έχουμε κάνει καλά παιχνίδια με εξαίρεση αυτό με τον Εορδαϊκό. Νομίζω ότι μετά τον Άρη, έχουμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εντός έδρας. Έχουμε 30 βαθμούς και ο Άρης 36. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε».

To Top