ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ψηστήρι του Ντιγκινί σε Λάρσον”

O Aπόλλωνας Λεμεσού βάζει… μπροστά τον Νικολά Ντιγκινί για να “ψήσει” τον Ντάνιελ Λάρσον να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα λένε στην Κύπρο:

“Οι δυσκολίες στην υπόθεση Λάρσον είναι αφενός οικογενειακές και αφετέρου οι αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις που αξίωσε για να κατηφορίσει προς Κύπρο και προς Λεμεσό μεριά για να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα. Κατάλαβε και ο ίδιος ότι τον θέλουν πολύ και είπε να το εκμεταλλευτεί το πράγμα. Πάντως στον Απόλλωνα δεν αφήνουν την περίπτωσή του καθώς θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να καλύψει το κενό πίσω από τον επιθετικό και να βοηθήσει και στα άκρα.

Η διοίκηση θα βγάλει κάποια «όπλα» από τη φαρέτρα της για να τον πείσει. Το ένα είναι να του προσφέρει ένα καλό από οικονομικής απόψεως συμβόλαιο, το άλλο είναι η προοπτική της Ευρώπης με μια ομάδα παραδοσιακή τα τελευταία χρόνια που συνήθως φτάνει μέχρι και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ενώ σημαντικό διαπραγματευτικό «όπλο» είναι και ο Νικολά Ντιγκινί. Ήταν συμπαίκτες στον Άρη Θεσσαλονίκης, έχουν εξαιρετική σχέση και δεν αποκλείεται ο Γάλλος να μπει μπροστά στην προσπάθεια να κλείσει ο Σουηδός. Μαθαίνουμε ότι κάτι ανάλογο σε κάποιο βαθμό έγινε και με τον Νταμπό, ο οποίος μίλησε με τον Ντιγκινί με τον οποίο γνωρίζεται από τις μικρότερες εθνικές της Γαλλίας και από τις μικρότερες κατηγορίες της χώρας του όπου τέθηκαν αρκετές φορές αντίπαλοι”.

To Top