ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: “Έχουμε αγωνία μέχρι τις 24 Ιουνίου, περιμένουμε να είναι συνεπής ο Καρυπίδης”

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης Γιάννης Ψηφίδης αναφέρθηκε στην συνάντηση με τον Κοντονή, στο εναλλακτικό πλάνο που υπάρχει αλλά και στα δικαστήρια για τα χρέη του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellowradio:

Σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον κ.Κοντονή 

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, τώρα ξεκίνησαν τα πράγματα. Μέχρι ο Άρης να εισέλθει στην football league, το καλοκαίρι θα το θυσιάσουμε

Για το αν προκύπτει κάτι νέο σχετιά με την σύσταση της νέας ΠΑΕ

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη, δεν ήταν συνάντηση του Α.Σ. με τον Κοντονή με θέμα την εξέλιξη στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, ήταν μια συνάντηση-γνωριμία του Α.Σ. με τον υφυπουργό αθλητισμού, και υπήρχε ραντεβού με τον Ιούλιο Συναδινό, φυσικά έγινε κουβέντα και με τον κ.Κοντονή και για το τμήμα το ποδοσφαιρικό. Φύγαμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι μιας και ήταν πάρα πολύ ευχάριστη η συνάντηση μαζί του, και στο ποδοσφαιρικό θέμα μας επανέλαβε ότι υποσχέθηκε αυτά που είχε αναγγείλει ο κ.Καρυπίδης, ότι ο Άρης θα παίξει στην football league.

Εφόσον είμαστε νόμιμοι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Γνωρίζει όλη την διαδρομή που έχουμε κάνει την Γ.Σ. την πενταμελή επιτροπή την εξασφάλιση ΑΦΜ, τον λογαριασμό της τράπεζας, ήξερε μέχρι και πότε λήγει η προθεσμία της καταβολής των κονδυλίων από τα μέλη μας. Θέλω να αναγγείλω σε όλους τους Αρειανούς ότι τα πράγματα πάνε καλά. Εμείς έχουμε κρατήσει ότι χρειαζότανε, αυτήν την στιγμή τον ποδοσφαιρικό τομέα διοικεί η πενταμελής επιτροπή και αυτή πασχίζει να πάει τα θέματα στις ημερομηνίες σωστά.

Για τις 24/6 όπου λήγει η προθεσμία καταβολής των χρημάτων

Έχουμε αγωνία, είναι η ημέρα που θα καταβληθεί το μετοχικό κεφάλαιο. Πρέπει να έχουμε και δεύτερο πλάνο, πρέπει να υπάρχει και άλλη λύση και θα υπάρχει

Για αυτήν την άλλη λύση και αν ”βγαίνουν οι ημερομηνίες”

Σαφώς, δεν μπορεί να σταματήσει ο Άρης, πρέπει να ζήσει πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, και είμαστε.

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ.Καρυπίδη

Μετά την Γ.Σ. δεν τον ξαναείδα

Για τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου του ότι θα είναι συνεπής στις 24 Ιουνίου 

Και εγώ το περιμένω και όλοι μας, γιατί έτσι θα αποκτήσουμε και ταχύτητα

Για το αν μπορεί να πει τώρα κάτι για το εναλλακτικό πλάνο 

Όχι πρέπει να περιμένουμε, και να σεβαστούμε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα, όλα πήγαν καλά, η διαφορά των 21 βαθμών η καταβολή των υποχρεώσεων του. Περιμένουμε την 24η Ιουνίου.

Για την γενική συνέλευση που κύλησε ομαλά 

Είχαμε 492 ταμειακός τακτοποιημένα μέλη, και είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε 263, πέρυσι ήταν 172 ταμειακός τακτοποιημένα και εμφανίστηκαν λιγότεροι. Η Γ.Σ. είχε ήθος, σωστό ρυθμό και τελείωσε σε 2 ώρες όπως έπρεπε.

Για το αν ευελπιστεί να στηρίξει ο απλός αρειανός των ερασιτέχνη 

Είναι πολύ σοβαρό θέμα, έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας, ξέρουμε το κουπί που πρέπει να τραβήξουμε, ευτυχώς υπάρχουν κάποια παραδείγματα ελπίδας όπως η πορεία του μπάσκετ, η πορεία των κοριτσιών του βόλει όπως των κοριτσιών του μπάσκετ και πολλά άλλα τμήματα που δεν δικαιολογούν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ο Άρης θυμίζει ένα βυθισμένο καράβι που έχει φτάσει στον πάτο, μερικοί αρειανοί αποφασίσαμε να δουλέψουμε σοβαρά και αυτό το καράβι να το πάμε στην επιφάνεια και να πλέει προς τον σωστό δρόμο.

Για την προσπάθεια ώστε να μειωθεί το ύψος των οφειλών στο δημόσιο.

Είχαμε κάποια δικαστήρια για τα εικονικά τιμολόγια αλλά είχαμε αναβολές, θα τα ξαναπούμε μετά τον Σεπτέμβριο αλλά σαφώς και η προσπάθεια όλων μας είναι προς αυτήν την κατεύθυνση και δεν δείχνουν τα πράγματα να είναι άσχημα.

To Top