ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηφίδης: “Έχουν όλα δρομολογηθεί για τη μεγάλη ομάδα – Οι ομάδες Νέων είναι το μέλλον του Άρη” (photos)

Οι ομάδες ποδοσφαίρου νέων του Αρη έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρουσία εκπροσώπων της διοίκησης του Α.Σ. αλλά και της ομάδας ποδοσφαίρου.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, της Κ17, Δημήτρης Σίτσας και της Κ16, Νεόφυτος Ξανθόπουλος  ευχαρίστησαν τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο και για τη στήριξή τους.

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τη βελτίωση των παιδιών τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και ως ομάδα με στόχο πάντα την εξέλιξή τους ώστε να φτάσουν να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα», τόνισε ο Δημήτρης Σίτσας, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήδη πριν την ολοκλήρωσή του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νεόφυτος Ξανθόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στα παιδιά, τονίζοντας ωστόσο ότι το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αφήνει πίσω τις υποχρεώσεις στο σχολείο.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιάννης Ψηφίδης επισήμανε ότι οι παίκτες της Κ16 και της Κ17 είναι το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ εν όψει μάλιστα της ανόδου της ομάδας στη Football League, τονίζοντας με νόημα  ότι «έχουν δρομολογηθεί τα πάντα και θα πάνε όλα στην κατεύθυνση που πρέπει».

Παρόντες στην εκδήλωση εκπροσωπώντας την ποδοσφαιρική ομάδα ήταν οι παίκτες Μπάμπης Παυλίδης και Βασίλης Κωνσταντινίδης αλλά και κ.κ. Γρηγόρης Κάκαλης  και  Γιάννης Μιχαλήτσος.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

k16-k17 pita web3

k16-k17 pita web2 psifidis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: arisac.gr

To Top