Ψηφίδης: “Δεν φοβάμαι καθόλου, είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα μείνει στην Σουπερλίγκα”

Λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης εμφανίστηκε υπέρμετρα αισιόδοξος, κάνοντας λόγο και για έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά και πως δεν φοβάται καθόλου για το θέμα της παραμονής στην κατηγορία!

Οι δηλώσεις του κ. Ψηφίδη στο novasports.gr:

Πρόεδρε, ο Αρης γιορτάζει τα 99 χρόνια του, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες..

«Είναι γεγονός. Γίνονται απίθανα πράγματα. Κάποιοι θέλουν να αφήσουν αυτή την πόλη με μία ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό και όσοι το σκέφτονται να το ξεχάσουν. Στη γενιά μας έπεσε η ευθύνη να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια και θα τα γιορτάσουμε πραγματικά, όπως αρμόζει στον Αρη! Στόχος φετινός τον οποίο θα καταφέρουμε είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και τη νέα χρονιά, στα 100 του συλλόγου, θα γιορτάζουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Διότι ο Λευκός Πύργος είναι και ευρωπαϊκός εκτός από ελληνικός».

Από πού αντλείτε αυτή την αισιοδοξία;

«Η μοίρα του Αρη είναι πολύ μεγάλη. Ο Αρης μας οδηγεί και πιστεύω ακράδαντα πως θα περάσουν όλα και θα χαμογελάσουμε ξανά. Αυτή η ομάδα έχει περάσει πάρα πολλά, από τότε που ιδρύθηκε, μέχρι σήμερα. Και να σας πω και κάτι; Αυτές οι περιπέτειες που περνάμε σήμερα, δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έχουμε περάσει παλαιότερα. Επειδή ξέρω την ιστορία του Αρη, σας ομολογώ ότι δεν φοβάμαι καθόλου και είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα μείνει στη Superleague. Ακόμα και το οικονομικό θα καταφέρουμε να το αντιμετωπίσουμε. Ο Αρης δεν πεθαίνει! ».

Τι είπατε στον Σούλη Παπαδόπουλο;

«Ότι είναι προπονητής του Αρη, είναι προπονητής ειδικών αποστολών και να προσέξει να πάει την ομάδα εκεί που πρέπει».

To Top