ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: “Η διαδικασία της επιλογής είναι εντελώς λάθος-Πως θα αποφασίσουμε χωρίς να γνωρίζουμε;”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε για την διαδικασία επιλογής του νέου επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις του στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

«Το πρόβλημα είναι το δ.σ. και αυτά που βγάζει προς τον κόσμο. Δεν είναι δυνατόν να πάμε σε γ.σ. με 45-50 άτομα και να μην βρίσκεται ο λαός του Άρη. Επίσης, πρέπει να δώσει το δ.σ. πληροφορίες για το ποιος είναι ο καθένας και τι θέλει από τον Άρη.

Για άλλη μια φορά κινδυνεύει ο Άρης να δοθεί σε άτομα που δεν είναι γνωστά. Δεν μας έδωσαν χρόνο να σκεφτούμε. Πληροφορήστε μας για να πάμε προετοιμασμένοι. Η διαδικασία είναι εντελώς λάθος.

Ο Κάλας είναι ο μόνος που εμπιστεύομαι γιατί έβαλε πέρσι χρήματα και τον ξέρουμε. Τους άλλους δεν τους ξέρω. Βεβαίως, γνωρίζουμε τον πατέρα Αρβανιτίδη που ήταν αντίπαλός μας στην Σούπερ Λίγκα, όμως, τώρα εκτός από τον γιο του είναι και κάποιοι άλλοι.

Έπρεπε να μας δώσει το δ.σ. το βιογραφικό των κυρίων και των επιχειρήσεών τους. Πώς θα αποφασίσουμε χωρίς να γνωρίζουμε; Αποτυπώνει και ερασιτεχνισμό και σκοπιμότητα αυτό που γίνεται. Πιθανόν να μην πάω καθόλου γιατί δεν έχουν δώσει πληροφορίες.

Δεν θέλω να νιώθω κούφιος Αρειανός. Όταν γίνεται μια γ.σ. για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα πρέπει να έχουμε κάποια στοιχεία. Δεν έχουν κατατεθεί οι δυνατότητες κάθε πρότασης.

Δεν είναι δυνατόν αυτός ο Αντώνης Ζαμπέτας που είναι μέλος μιας περίεργης οκταετίας να πάρει τον Άρη. Ούτε την αίτησή του δεν έπρεπε να δεχθεί ο ΑΣ».

 

To Top