ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: «Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για την δικαίωση του Άρη»

O πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε αναφορικά με την χθεσινή(3/7) εκδήλωση και την βράβευση των εφόρων των τμημάτων,αλλά και για την αυριανή(5/7) παρουσία τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου εκτός του ίδιου, το παρών θα δώσουν και οι Λευτέρης Αρβανίτης, Γιάννης Βένος και Χρήστος Γρόλλιος. Τέλος αναφέρθηκε με αισιοδοξία για το τμήμα μπάσκετ.

Όσα είπε ο Γιάννης Ψηφίδης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με την χθεσινή εκδήλωση που βραβεύτηκαν οι έφοροι των τμημάτων: «Είναι κάτι που δεν ξαναέγινε και κλείσαμε μια ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχία. Δώσαμε ένα αναμνηστικό στους εφόρους σαν ένδειξη εκτίμησης που εργάστηκαν στον Άρη μας. Αυτοί οι άνθρωποι δώσανε ένα κομμάτι του εαυτού τους. Εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ο Α.Σ. έχει ακόμα 15 αθλήματα στα οποία διέπρεψε και οφείλουμε ένα μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Θα βρίσκεστε αύριο στο διαιτητικό δικαστήριο;
«O Άρης θα έχει παρουσία στο διαιτητικό, θέλουμε να τους δείξουμε ότι ο Άρης είναι εδώ , υπάρχει και διεκδικεί κάθε θέση στην πόλη μας. Θα είμαστε εκεί, να μας δει η Σούπερ Λιγκ, να μας δουν και οι δικαστές. Αν ο Ηρακλής χάσει την θέση, πρέπει να την πάρουμε εμείς, μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις κατεβαίνουμε. Εκτιμούμε το κατόρθωμα που πέτυχε ο Ηρακλής και δεν πάμε εναντίων του. Θέλουμε να παραμείνει ο Ηρακλής στην Σούπερ Λιγκ, αυτά τα πράγματα που κάνουνε, είναι παράξενα και περίεργα. Σήμερα ο νόμος είναι έτσι, δεν μπορεί κάποιοι κάτω να αλλάζουν τους νόμους κατά το δοκούν…».

Υπάρχει ανησυχία για το μπάσκετ;

Όχι δεν ανησυχώ καθόλου. Το μπάσκετ έχει δώσει αυτά που έπρεπε και βρίσκεται σε καλή πορεία. Θεωρώ ότι ο κ.Λάσκαρης θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις, ο Άρης θα παραμείνει ως έχει και θα μεγαλουργήσει».

To Top