ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηφίδης: “Ο Άρης έχει φτάσει στον πάτο, δεν πάει άλλο! Θα δουλέψουμε σκληρά για να επέλθει η άνοδος!”

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη εγκρίθηκε η πρόταση του Γιάννη Ψηφίδη για την ανάληψη της διοίκησης του ΑΣ από το σχήμα του οποίου τίθεται επικεφαλής.

Ο ίδιος μίλησε στο PRESSARIS για την αλλαγή σελίδας στον ΑΣ: “Πρέπει να βρούμε λύσεις και να πάει ο Άρης ψηλά. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως έχω τονίσει στο παρελθόν. Μέχρι τον πάτο έχουμε φτάσει, δεν μας απομένει άλλο. Θα δουλέψω σκληρά για να επέλθει η άνοδος. Χρειάζεται εργατικότητα, καθημερινότητα και πολύ χρόνο. Ένα από τα μεγαλύτερα κακά που του έχει συμβεί είναι η εξαφάνιση της ΚΜΑ. Πρέπει να επαναφέρουμε τον κόσμο του Άρη ως μέλη του Α.Σ.”.

Για τα μέλη του σχήματος που ηγείται: “Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που με έκαναν να πειστώ να διοικήσω τον Άρη. Κυρίως πολλά εξωδιοικητικά μέλη και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό”.

Για τις πρώτες του κινήσεις, μόλις το Ειρηνοδικείο εγκρίνει την διοίκηση: “Σοβαρή προτεραιότητα είναι η θέση του ΑΣ Άρης για την ποδοσφαιρική συνέχεια. Εφόσον πάρουμε την έγκριση από τον Ειρηνοδίκη, θα συγκληθούμε αμέσως σε Σώμα. Και 2 ή 3 μέλη θα επιφορτιστούν τις σχέσεις με τον κ. Καρυπίδη”.

Για το αν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια συνάντηση η συζήτηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη: “‘Όχι δεν τον έχω γνωρίσει και δεν θέλω πριν πάρουμε την οριστική απόφαση του Ειρηνοδίκη. Είναι πολύ νωρίς για να υπάρξουν συζητήσεις για το μνημόνιο.

Μέχρι όμως την συνάντηση μαζί του θα πρέπει να διερευνηθούν οι προθέσεις του ίδιου, αλλά και η δικιά μας. Δεν έχω καμία πληροφορία των θέσεων του επικεφαλής του τμήματος. Ότι πρέπει να γίνει μία συμφωνία, είναι σίγουρο. Κάπου αποβλέπει, είναι μία επένδυση από τον ίδιο και το ξέρουμε καλά. Πρέπει, όμως, να είναι αγαστή η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη”.

To Top