ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: «Ο Άρης θα καταφέρει να δημιουργήσει νέα ΠΑΕ»

O πρόεδρος του ΑΣ Αρης, Γιάννης Ψηφίδης εξέφρασε την βεβαιότητά του πως ο Αρης θα καταφέρει να δημιουργήσει νέα ΠΑΕ, ενώ επίσης, αναφέρθηκε και στον Θόδωρο Καρυπίδη, τον οποίο χαρακτήρισε συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ3:

“Εμείς πετύχαμε τον αθλητικό κομμάτι και όλοι πρέπει να συμφωνήσουν και να βοηθήσουν. Απαιτούμε ο Αρης να πάρει στην θέση που του αρμόζει. Έχουμε δίκιο και θα το αποδείξουμε. Θα ζητήσουμε την βοήθεια του Υπουργού ώστε να προχωρήσουμε ποδοσφαιρικά εκεί που πρέπει. Θα γίνει αυτή την εβδομάδα η συνάντηση με τον κ. Κοντονή και πιστεύω ότι θα συμφωνήσει ότι ο δρόμος μας είναι η Football League”.
Ο Ψηφίδης τόνισε επίσης: “Στην Αθήνα είναι τα κέντρα αποφάσεων, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Αυτό που είδα κάτω με τρομάζει, αλλά δεν θα περάσει στον Αρη. Αν είχαμε βγει πέρυσι πρώτοι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ο νόμος είναι ίδιος με πέρυσι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι βάζουν προβλήματα”.
Αναφορικά με τον Καρυπίδη και το αν θα είναι αυτός ο νέος επενδυτής είπε: “Θέλω να πληροφορήσω ότι ο κ. Καρυπίδης σε μία εβδομάδα έστησε μία ομάδα, πρέπει να σεβόμαστε την… άνεση που δημιουργήθηκε φέτος, όπως επίσης ότι ο κ. Καρυπίδης δεν οφείλει σε κανέναν τίποτα. Είναι συνεπέστατος και προς τον Ερασιτέχνη. Δεν έχει καμία οφειλή. Έχει εκπληρώσει όλους τους όρους. Είναι επιθυμία του να πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ κάτι που υπάρχει και στο μνημόνιο που έχουμε υπογράψει.

Δεν έχει εμφανιστεί κανείς, είναι ο μοναδικός που υπάρχει. Αν βρεθεί κάποιος που θα προσφέρει κάτι υψηλότερο, τα μέλη της γ.σ. θα αποφασίσουν. Θέλουμε χρόνο και αυτό να μας το επιτρέψει η ΕΕΑ, σήμερα πρέπει να πάρουμε το ΟΚ να προχωρήσουμε ποδοσφαιρικά, να στήσουμε την νέα ΠΑΕ και την νέα ομάδα. Να προχωρήσουμε όπως πρέπει”.
Επίσης συμπλήρωσε: “Η παλιά ΠΑΕ ήταν Αρης Θεσσαλονίκης, τώρα θέλουμε να ιδρύσουμε νέα ΠΑΕ Αρης με νέο ΑΦΜ”.

To Top