ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φήμες ότι θα δηλώσουν το βόλεϊ του Άρη στο τοπικό της ΕΠΕΣΘ! Ψηφίδης στο PRESSARIS: «Πρώτα το ποδόσφαιρο, με το βόλεϊ θα ασχοληθούμε τον Ιούνιο»

Οι μέρες περνούν, αλλά στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ως γνωστόν, οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν φέτος να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια και η επόμενη ημέρα τους βρίσκει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Με αφορμή, πάντως, σημερινό δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που ασχολείται με το βόλεϊ και το οποίο αναφέρει ότι όλο και φουντώνει η φημολογία, που θέλει τους ιθύνοντες του Α.Σ. Άρης να δηλώνουν την ομάδα στο τοπικό της ΕΠΕΣΘ, το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Ψηφίδη, ο οποίος σχολίασε το εξής:

«Ο Α.Σ. Άρης επίσημα θ΄ ασχοληθεί με το θέμα του ανδρικού βόλεϊ τον Ιούνιο, τώρα προηγείται η προσπάθεια μας στο ποδόσφαιρο».

Άλλωστε, για την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του Α.Σ. για το θέμα του ποδοσφαίρου, στο οποίο έχει πέσει το βάρος όλο αυτό το διάστημα.

To Top