ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: «Ο Καρυπίδης το πάει καλά το… καράβι»

Ο πρόεδρος του ΑΣ Αρης, Γιάννης Ψηφίδης μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης και τις εξελίξεις που αφορούν την εκκαθάριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακόμη απάντησε και στην ερώτηση για το ενδεχόμενο εισόδο κι άλλων ενδιαφερόμενων πλην του κ. Καρυπίδη, στην νέα ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το μεγάλο στοίχημα του Άρη: «Σα μέλος της Αρειανής οικογένειας, πιστεύω πως πρέπει να βοηθήσουμε τον Ερασιτεχνη που αριθμεί 30 τμήματα. Έχουμε ένα πολύ καλό διοικητικό συμβούλιο και ο Άρης μας πάει πολύ καλά σε πολλά πράγματα».

Για τα οικονομικά του συλλόγου: «Τα οικονομικό είναι αποτέλεσμα κάποιας διαχείρισης. Πρώτα πρέπει να στήσουμε τον ΑΣ και να δημιουργήσουμε αυτό που χρειάζεται ώστε αυτός να αυτοσυντηρείται. Πρώτα έρχεται το διαχειριστικό και διεύθυνση ώστε να γίνει αυτό που πρέπει».

Για την εκκαθάριση: «Είναι καλό για τον Άρη να έχει τελειώσει πριν τη γενική συνέλευση για να γίνει ΠΑΕ. Θα είναι ευχής έργον να το επιτύχουν οι εκκαθαριστές με αυτούς που έχουν αναλάβει. Αυτό προβλέπεται στο συμφωνητικό με τον κ Καρυπίδη που έχει αναλάβει να την εκτελέσει ολοκληρωμένα. Όταν εξασφαλίσουμε την άνοδο και μαθηματικά, τότε θα πρέπει να γίνουμε και εταιρεία»

Για την πιθανότητα ύπαρξης και άλλων ενδιαφερομένων για την ΠΑΕ: «Το ελπίζω, το εύχομαι για το καλύτερο του ποδοσφαιρικού Άρη. Καλό είναι να υπάρξει ανταγωνισμός, να μπουν χρήματα στον Άρη, είναι ευχή κάθε Αρειανού. Βέβαια, ο κ. Καρυπίδης το πάει καλά το καράβι. Δεν μπορεί να αναζητάμε τις τύχες του Άρη, έξω από την συνεργασία Καρυπίδη και ΑΣ. Δεν είναι ηθικό και αυτό κάνουμε».

Για το τουρνουά στη μνήμη του Αγγέλου Τσιπούρα: «Αξίζουν τα εύσημα στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού Άρη μας. Ήταν μια λαμπρή μέρα χθες και είδαμε 100 παιδιά με 5 ομάδες στο τερέν, σε οικογενειακό κλίμα. Ο κ. Τσιπούρας πήρε συγκινημένος το αναμνηστικό για το τουρνουά και του υποσχεθήκαμε πως θα προσπαθήσουμε το 3ο τουρνουά να είναι και διεθνές και να συμμετάσχουν 10 ομάδες».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΑΣ απηύθηνε κάλεσμα στον κόσμο του Αρη να συνδράμει στην πρωτοβουλία «Ο Αρης θέλει και μπορεί» που κάνει σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την ανακούφιση 3000 συμπολιτών μας.

To Top