ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηφίδης: “Σε ένα μήνα περίπου με τον νέο αθλητικό νόμο θα ξεκαθαρίσουν όλα…”

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τις τελευταίες εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αλλά για την πορεία της εκκαθάρισης.

«Ο Άρης έκανε αυτό που πρέπει, αυτό που έλεγε ο νόμος και είμαστε τώρα σε αυτό το σημείο. Αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να πέσουμε στην Γ’ Εθνική. Αυτή την στιγμή έχουμε την πορεία προς την επαγγελματική κατηγορία. Κοιτάζουμε πάρα πολύ προσεχτικά και ακλουθούμε όλη την νομική διαδικασία και τους νόμους του κράτους για να ξεκαθαρίσουμε την παλιά ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία. Σε λίγο θα έχουμε τον νέο αθλητικό νόμο και όλα θα ξεκαθαρίσουν, σε ένα μήνα περίπου».

Για τον Α.Σ.: «Ο Ερασιτέχνης Άρης έχει πάρα πολύ δουλειά και πλέον τα δουλεύουμε σωστά. Έγινε μια εξαιρετική παρουσίαση τον Νοέμβριο και τώρα είμαστε σε καλό δρόμο ώστε να μπορέσουμε να εξελίξουμε όλα μας τα τμήματα. Έχουμε ενισχύσει πάρα πολύ το λογιστήριο μας και ο Άρης μας έχει 29 τμήματα, αν αφαιρέσουμε το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο που είναι σε διαφορετική βάση. Όλα τα άλλα έχουνε φόρους, δουλειά ,κούραση και πρέπει να είναι συνδεδεμένοι με την …μαμά, που είναι ο Α.Σ. Μαζί με τους λογιστές κάναμε μια συνάντηση, παρουσιάσαμε οπτικοακουστικά όλα αυτά που πρέπει να λειτουργούν οι έφοροι και τους είπαμε πως πρέπει να λειτουργεί το κάθε τμήμα και τι πρέπει να περιμένουμε».

Για τον Λάμπρο Σκόρδα: «Το είπα και προχθές ότι ο Λάμπρος Σκόρδας είναι ο μοιραίος άνθρωπος της ιστορίας του Άρη. Αυτός προσπαθεί να μην μπει φυλακή , γιατί ποτέ δεν φρόντισε να αποδίδει φόρους στην πολιτεία ,ποτέ , και ΙΚΑ. Βρήκε λοιπόν ένα δικό μας περιουσιακό στοιχείο, του Άρη μας και προσπαθεί να πάρει τα λεφτά από εκεί, και μας κοροϊδεύει και από πάνω. Ένα οικόπεδο το οποίο δεν κοστίζει ούτε 300.000 ευρώ, το κοστολογεί κοντά στα 3.5 εκ. ευρώ. Αυτό μας καθυστερεί πάρα πολύ και όλα πάνε πίσω. Εκθέτει και καθυστερεί τον Άρη, δεν είναι δικός του ο Άρης».

Στο τέλος ανέφερε: «Ο Άρη στηρίζεται στον λαό του και να νοικοκυρέψουμε και το περιουσιακό του στοιχείο για να μπορέσει να βρει τον δρόμο του. Δεν μπορούμε μόνοι, όλοι οι Αρειανοί να βοηθιόσουν τον Άρη μας».

 

To Top