ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης στους υπεύθυνους των τμημάτων: “Αυτό είναι το πλάνο μας για τον Άρη” – Κλεώπας: “Ό,τι είναι δυνατόν για την εκκαθάριση” (photos)

Συνάντηση είχε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη με τους υπευθύνους των τμημάτων του συλλόγου, όπου αναπτύχθηκε το πλάνο για την ομάδα. Στην ίδια συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάκης Κλεώπας τόνισε ότι γίνονται όλες οι ενέργειες για την εκκαθάριση.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Άρης:

“Ζητήματα που άπτονται της οργάνωσης του Ερασιτέχνη σε διοικητικό και λογιστικό επίπεδο απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε χθες η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ με τους εφόρους και τους υπευθύνους των τμημάτων του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιάννης Ψηφίδης ανέπτυξε το πλάνο της διοίκησης για τους προσεχείς μήνες όσον αφορά την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου αλλά και τον προγραμματισμό εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στόχος της διοίκησης είναι να υπάρξει στενή συνεργασία με όλα τα τμήματα προκειμένου όλοι να συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου αλλά και να τεθούν οι βάσεις για την κατάρτιση στις αρχές του καλοκαιριού ενός προϋπολογισμού για τη σεζόν 2016-2017.

Η επαφή αυτή με τα τμήματα, η πρώτη στο είδος της εδώ και χρόνια στον Ερασιτέχνη, θα συνεχιστεί με κατ’ιδίαν συναντήσεις της διοίκησης με τους υπευθύνους του κάθε τμήματος έτσι ώστε να τεθούν επί τάπητος οι ιδιαιτερότητες και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Λάκης Κλεώπας, ο οποίος απευθυνόμενος στους παρισταμένους επανέλαβε ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση εγκαίρως”.

kleopas web psifidis_web

To Top