ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης στο PRESSARIS: «Αργήσαμε πολύ, πλέον τρέχουμε σε ταχύτητες… Formula 1»

Ο Γιάννης Ψηφίδης, είχε επίγνωση των δυσκολιών, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του ΆΣ, καθώς αναγνώριζε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, οικονομικής φύσεως κυρίως. Σαν καλός οδηγός, όμως, αγώνων ταχύτητας που υπήρξε στα νιάτα του, γνωρίζει το πώς πρέπει να «τρέξει» η προσπάθεια, για να μπει θετικό πρόσημο στο τελικό «ταμείο”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μίλησε στο PRESSARIS αναλύοντας αρχικά τις πρώτες του εντυπώσεις από την προεδρία του ΑΣ:

«Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης το γεγονός, ότι θα έπρεπε να έχουμε αρχίσει αυτή την προσπάθεια από την αρχή του καλοκαιριού. Την ξεκινήσαμε, όμως, εν μέσω επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για όλα τα τμήματα. Γίνεται αντιληπτό, ότι τρέχουμε όλες τις εξελίξεις σε ταχύτητες… Formoula 1. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι θα καταφέρουμε να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που θέλουμε, παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν».

Είστε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προσπάθειας που καταβάλλετε μέχρι στιγμής, αλλά και την πορεία όλων των θεμάτων που χρίζουν επίλυσης;

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Πηγαίνει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, στο βόλεϊ γίνεται μία προσπάθεια, η οποία χρειάζεται στήριξη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τμήματα, οι έφοροι θα παρουσιάσουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο στο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να γίνουν κατανοητές και αντιληπτές οι σκέψεις τους για κάθε άθλημα ξεχωριστά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ΄όλους».

Η διαδικασία της υπογραφής του «μνημονίου» συνεργασίας με τον Θοδωρή Καρυπίδη, πότε θα ολοκληρωθεί;

«Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) ή Τρίτη το νομικό μας τμήμα θα παραδώσει το προσχέδιο στην πλευρά του κ. Καρυπίδη. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάγνωση και ερμηνεία του θα πέσουν και οι υπογραφές. Ακόμα και οι αλλαγές που τυχόν θα υπάρξουν θα συζητηθούν και από τους δυο μας, για να βρεθεί η “χρυσή τομή” για να υπάρχει πλήρης σύμπνοια απόψεων».

To Top