Ψηφίδης στο PRESSARIS: “Με ποια προϋπόθεση θα έδινα το παρών”

Tο μνημόνιο που βρέθηκε στη μέση του… κυκλώνα, περιέχει όρο και για την εμπλοκή του Γιάννη Ψηφίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης μίλησε στο PRESSARIS και εξήγησε την απαραίτητη προϋπόθεση που τόνισε και στους ανθρώπους του ΑΣ ότι χρειάζεται για την οριστική εμπλοκή του στη νέα τάξη πραγμάτων του συλλόγου.

Ερωτ’ωμενος για την αρχική πρόταση των ανθρώπων του ΑΣ προς το πρόσωπο του, είπε: “Τέθηκε θέμα από τον ΑΣ να είμαι ο άνθρωπος που θα είχα την εποπτεία της λογιστικής και επιχειρησιακής διαχείρισης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Ήταν μία προταση που την σκέφτηκα καλά και αποφάσισα να την δεχτώ. Εξ’αλλου το έχω τονίσει πως όταν με χρειάζεται ο σύλλογος και μπορώ θα βοηθάω από οποιοδήποτε πόστο”.

Για την απαραίτητη προϋπόθεση που θα οριστικοποιούσε τη συμμετοχή του, τόνισε: “Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση θα ήταν να συμφωνεί με αυτό και ο κ. Γαλανός. Αυτό είπα και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.Θα με ξανακαλέσετε όταν θα έχει συμφωνήσει με την παρουσία μου ο κ. Γαλανός και θα με καλέσετε όταν βάλετε τις υπογραφές στο μνημόνιο συνεργασίας.

To Top