Ψηφίδης: “Στόχος μας η προσέλκυση επενδυτή, αλλά μέχρι στιγμής δεν εμφανίστηκε… κανείς – Είμαστε ένα τίμιο συμβούλιο”!

Ο Γιάννης Ψηφίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της διοίκησης να δημιουργήσει έναν Άρη ελκυστικό, αλλά παραδέχθηκε ότι μέχρι στιγμής κανένας επενδυτής δεν έχει παρουσιαστεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Θα ξεκινήσω με το πώς η οργάνωση της ΠΑΕ έχει στόχο την προσέλκυση του επενδυτή. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί τίποτα. Αν είχε εμφανιστεί, δεν θα ήμασταν τώρα εμείς εδώ. Και δεν έχουμε τίποτα κοντά μας. Θα πούμε πώς πρέπει να οργανωθούμε και να ετοιμάσουμε κάποια πράγματα για να κάνουμε τον Άρη πιο ελκυστικό. Ο Άρης ισχυρός παίζει στη Football League με στόχο τη Superaleague.

Για το μπίζνες πλαν: Το ταμείο της ομάδας έγινε ήδη, ενώ το λογιστήριο θέλει τον χρόνο του. Πρέπει να υπάρχει ένα business plan πλήρες και ν΄ ακολουθείται. Πρέπει οι ακαδημίες να λειτουργούν με οργάνωση και στόχος. Ο λαός του Άρη, που ήδη υπάρχει, με υψηλή πίστη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας, είναι γεγονός. Είναι βασικά στοιχεία, που ανοίγουν την πόρτα για επενδύσεις. Υπάρχει μια ιστορία 100 χρόνων.

Για τη δική του παρουσία: “Για εμένα είναι η τρίτη περίοδος που ασχολούμαι με τον Άρη. Με επηρεάζει και ο αδερφός μου, που είναι στο Τέξας. Από μωρά παιδιά είμαστε Άρης. Την 1η  φορά το 2012 νοικοκυρέψαμε τα πράγματα και επιτρέψαμε στην ομάδα να πιστέψει και να καταφέρει να παραμείνει. Πέρυσι στόχος μας ήταν να μπούμε στο άρθρο 99. Και αυτό το πετύχαμε. Δυστυχώς, οι εξελίξεις δεν ήταν αυτές που περιμέναμε. Μας άλλαξαν, ήρθαν άλλα πρόσωπα και στους δύο παραπάνω τομείς, βούλιαξαν τον Άρη. Στις 3/3 ήρθε η πρόταση του Στεφανίδη σε μένα και ενώ υπήρχαν 7 αγώνες, οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες για να σωθεί το καράβι.

Ο Άρης έπεσε, αλλά συνέχισα να είμαι κοντά στην προσπάθεια του κ. Στεφανίδη, με ένα καράβι που σχεδόν έχει πατήσει τον πάτο. Στόχος μας είναι ν΄ αρχίσουν τα βήματα προς τα επάνω, για αυτόν τον μεγάλο Άρη που αγαπάμε”.

Για τον κόσμο του Άρη και τους στόχους της ΠΑΕ είπε: “Είναι γεγονός πως ο πιο χρήσιμος απ΄ όλους είναι ο λαός του Άρη. Εχετε μπροστά σας ένα τίμιο ΔΣ. Η προσπάθεια μας θα είναι να κάνουμε μια σοβαρή και καλή χρονιά. Η χρήση αρχίζει από 1η Ιουλίου και τελειώνει στις 30 Ιουνίου του 2015. Στόχος είναι να είμαστε επικερδείς. Και πιστεύουμε πως θα το πετύχουμε”.

To Top