ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: «Όλοι δίπλα στον Καρυπίδη – Θέλω να δω πρωτάθλημα πριν κλείσω τα μάτια μου»

Στο Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Ψηφίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μητρούδη:

Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώνεις, άμα θέλεις να σου πω τι κατάλαβα εγώ με τα απλά μου τα Ελληνικά, αυτός έκανε αυτοβιογραφία και επαινούσε τον εαυτό του. Κανονικά λέμε «άσε να σε επαινέσουν άλλοι».

Αυτός ήθελε να ξέρει όλος ο Αρειανός κόσμος ότι αυτός ζήτησε να διαγραφεί, ενώ δεν είναι βέβαια καν μέλος. Κάποιος έπρεπε να του αντισταθεί εχθές, να του πει να βάλει το χέρι του στο Ευαγγέλιο για αυτά που λέει. Είτε έχει στοιχεία είτε είναι φούμο όλα αυτά, και από φούμο έχουμε ξεχάσει.

Για την ανανέωση του Άκη Μάντζιου:

O προπονητής βασίζεται στην απόδοση των παικτών του. Ο Κούπερ πήγε τον Άρη τόσο βαθιά στο UEFA αλλά κατέληξε να φύγει. Η ομάδα του Μάντζιου που ηγήθηκε πήγε καλά. Το πρόβλημα του Άρη το ξέρει και η κουτσή Μαρία, ότι έχει δυσκολία στο γκολ. Η μεταγραφή που έκανε δεν βγήκε ενώ του ΠΑΟΚ με τον Τσέχο βγήκε. Τι να κάνει ο προπονητής.

Θεωρώ ότι ο Άρης πρέπει να πει αντίο στον Μήτρογλου, να τον ευχαριστήσει για την προσπάθεια και να ψάξει για άλλα.

Για το ότι ο Άρης κάνει βήματα μπροστά:

Το να ανέβεις ένα δέντρο παίρνει δέκα λεπτά, το να κατέβεις δέκα δευτερόλεπτα. Πηδάς, και είσαι κάτω, το να γίνει το λάθος θέλει ελάχιστο χρόνο. Θέλει πολύ προσοχή.

Χαίρομαι που έχει τέτοιους στόχους η ομάδα, αυτό δείχνει πόσο σοβαρός είναι ο κ.Καρυπίδης. Εύχομαι να τον ακολουθήσουν και να τον υποστηρίξουν οι Αρειανοί, να τον πιστέψουν και με λίγη τύχη να περάσουμε στους ομίλους στην Ευρώπη.

Για τον κόσμο:

Η λέξη «Άρης» σηκώνει την τρίχα κάθε οπαδού του Άρη Θεσσαλονίκης, καλά κάνει και στοχεύει ψηλά. Το Χαριλάου είναι ένας Ναός, εδώ παίζουμε μπάλα εμείς, όπως και αν λέγεται ο άλλος.

Τώρα θα βγουν τα διαρκείας, τα διαρκείας είναι μία απόδειξη στους παίκτες ότι ο Αρειανός είναι πίσω τους και μία ανάσα για τον Θόδωρο Καρυπίδη για όσα πέρασε.

Για τα παλιά χρόνια:

Την αδικία την νιώσαμε στο πετσί μας, την έφαγα με το κουτάλι. Εγώ είμαι περήφανος για την δεκαετία μου, περήφανος για τους συμπαίκτες μου, δεν είχαμε αυτά που έχουν οι σημερινοί παίκτες, ούτε ήμασταν ηθοποιοί για να πέφτουμε με το πρώτο χτύπημα.

Για το αν ο Άρης θα δει τίτλο:

Είναι ευχή πριν κλείσω τα μάτια μου, πριν φύγω από την ζωή να δω ένα πρωτάθλημα, ένα άλλο κύπελλο. Κάθε χρονιά λέω ότι θα σπάσουν αυτά τα 52 χρόνια, και θέλω να γίνει.

To Top