ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ψηφίζει» Σούπερ Λίγκα ο Μαρκόβσκι

Εξ΄αρχής είχε δοθεί μεγάλη έμφαση στο πόσο δύσκολη είναι για τον Άρη, την δεδομένη χρονική περίοδο, η περίπτωση του Μάρκο Μαρκόβσκι, για τον οποίο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον -αν και ανεπίσημο- το καλοκαίρι, ενώ με την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό, επέστρεψε και πάλι το όνομά του στην «κιτρινόμαυρη» μεταγραφική ατζέντα ενόψει Ιανουαρίου.

Κι αν στον Άρη συνεχίζουν ακόμα να θεωρούν ότι η περίπτωσή του είναι η πλέον ιδανικότερη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, οι δυσκολίες παραμένουν δεδομένες.

Αρχικά, το κασέ του Σέρβου φορ, το οποίο θα μπορούσε ο Άρης να καλύψει, αλλά υπό προϋποθέσεις. Θα έπρεπε να εξοικονομηθούν χρήματα από ορισμένες αποδεσμεύσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να «παγώσουν». Συν του ότι ο μάνατζερ του 31χρονου επιθετικού, που χειρίζεται αποκλειστικά την επιλογή του επόμενου «σταθμού» στην καριέρα του πελάτη του, έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του από την Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, όπως αναφέραμε, εκτός των Λαμία και Απόλλων Σμύρνης, χθες προστέθηκε και πρόταση από τον Λεβαδειακό, άκρως συμφέρουσα οικονομικά για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απάντηση, με τον εκπρόσωπό του να βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις, ωστόσο, όλα συνηγορούν πως θα επιλέξει και πάλι την προοπτική της παραμονής στην πρώτη κατηγορία, για το υπόλοιπο της σεζόν. Εκ του αποτελέσματος, η αρχική του επιθυμία αυτή, δυσκολεύει πολύ το όποιο ανεπίσημο ενδιαφέρον έδειξε ο Άρης, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν και δεν μπορούν τη δεδομένη στιγμή, να μπουν σε διαδικασία «πλειστηριασμού» για να τον δελεάσουν οικονομικά να επιλέξει τους «κιτρινόμαυρους».

To Top