Ψηφίζει Τότεναμ ο Σον

Ο επιθετικός της Τότεναμ Σον Χέουνγκ-μιν είπε ότι θα είχε μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει την καριέρα του αν το ήθελε, αλλά επέλεξε να μείνει στην ομάδα της Premier League για να λυτρωθεί μετά από μια απογοητευτική σεζόν 2022-23.

Ο Σον κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι της Premier League τη σεζόν 2021-22 με 23 τέρματα, αλλά τραυματισμοί και απώλεια φόρμας οδήγησαν τον διεθνή Νοτιοκορεάτη να σκοράρει μόνο 10 φορές την περασμένη σεζόν καθώς οι Σπερς τερμάτισαν όγδοοι.

Ο 31χρονος είχε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, αλλά σε συνέντευξη Τύπου στο Περθ ενόψει ενός φιλικού προετοιμασίας με τη Γουέστ Χαμ, υποσχέθηκε να παραμείνει στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

«Μάλλον αν ήθελα να πάω εκεί (Σαουδική Αραβία) θα ήμουν εκεί, όχι εδώ», είπε γελώντας. «Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Προφανώς τα χρήματα είναι επίσης σημαντικά, αλλά ονειρεύομαι να παίξω στην Premier League και να κάνω πολλά πράγματα ακόμα. Ειδικά την περασμένη σεζόν υπέφερα σωματικά. Αυτός δεν είναι ο Sonny που ξέρω. Θέλω λοιπόν να αποδείξω ότι αυτή τη σεζόν είμαι ο Sonny που όλοι ξέρουμε. Θέλω να το αποδείξω στον εαυτό μου και θέλω να προσφέρω στην ομάδα όπου ανήκω. Αρκετοί ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία, κάτι που είναι πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον. Αλλά η Premier League εξακολουθεί να αποτελεί το όνειρο μου να παίζω και ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν».

To Top