Ψηφίζουν αναβολή ΚΜΑ-ΑΣ, αναμένονται αντιδράσεις από Σκόρδα-Ματθαίου

Η μεταμεσονύχτια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Άρης να συμπλεύσει με την επιθυμία της ΚΜΑ για αναβολή της συνέλευσης των μετόχων μέχρι τις 25 Ιουλίου είναι αυτό που θα επικρατήσει στη σημερινή συνέχεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων. ΚΜΑ και ΑΣ έχουν από 30,11% των μετοχών, άρα και την πλειοψηφία στην ΠΑΕ. 

Στο χθεσινό βραδυνό κρίσιμο συμβούλιο, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ολοκληρώθηκε αρκετή ώρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, το παρών έδωσαν (αρχικά) τόσο ο Νικήτας Ματθαίου, όσο και ο Γιάννης Κουζούνιας, ο οποίος εκπροσώπησε την ΠΑΕ. Ο σκοπός της παρουσίας τους ήταν να εκθέσουν τις απόψεις τους ενώπιον του Χάρη Παπαγεωργίου και των υπόλοιπων μελών του δ.σ., όπως και έγινε.

Ο ΑΣ συνεδρίασε αποφασίζοντας να στηρίξει την πρόταση αναβολής της Λέσχης για τις 25 Ιουλίου, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Από κει και πέρα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η πλευρά Σκόρδα-Ματθαίου στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, θα υπάρξει δικαστική αντίδραση για να μπλοκάρουν τις εξελίξεις, αφού υποστηρίζουν ότι δεν νομιμοποιείται η ΚΜΑ να ψηφίσει, από τη στιγμή που δεν έχει εντολή της γενικής συνέλευσης…

Συνεχίζεται…

To Top