Ψηφίστε ποιο θέλετε να είναι το νέο όνομα της Λέσχης Φίλων Άρη!

Η Λέσχη Φίλων Άρη αλλάζει όνομα, βάσει της νέας νομοθεσίας και της… μετεξέλιξης των συνδέσμων σε Λέσχες. Υπάρχουν ήδη πολλές προτάσεις για την αλλαγή ονόματος μέσω της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη. Τα μέλη της Λέσχης μπορούν να ψηφίσουν τον νέο όνομα, όπως θα προκύψει! Διαβάστε ποια είναι τα μέχρι στιγμής… προτεινόμενα ονόματα.

 

Ήδη η Λέσχη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά :

“Ένα εκ των θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είναι η αλλαγή ονόματος του Φορέα, ανάγκη που προέκυψε από τη μετονομασία και μετεξέλιξη των Συνδέσμων οπαδών σε «Λέσχες Φίλων», όπως επιβάλλουν ο Νόμος 3708/2008 και ο νέος αθλητικός Νόμος (άρθρο 7).

Απευθυνόμενοι σε μέλη-εθελοντές ομάδων εργασίας που έχουν δηλώσει ως αντικείμενο ενασχόλησης το marketing οι προτάσεις μετονομασίας που κατατέθηκαν είναι οι εξής:

* Λέσχη Μετόχων ΑΡΗ
* Λέσχη Μελών ΑΡΗ
* Κοινωνία Μελών ΑΡΗ (απόδοση του ARIS members Society)
* Κοινωνία Μετόχων ΑΡΗ
* Σωματείο Μετόχων ΑΡΗ
* Λέσχη ΑΡΗ

Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε νέα ονομασία περιλαμβάνει τον όρο Λέσχη ενδέχεται να συντηρήσει τη σύγχυση μεταξύ του Φορέα μας και των Συνδέσμων όπως αυτοί θα μετονομασθούν.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, όλες οι προτάσεις, μαζί με τις δικές σας που μπορείτε να στείλετε στο [email protected] ή να καταθέσετε ενώπιον της έκτακτης ΓΣ, θα τεθούν σε ψηφοφορία στην έκτακτη ΓΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2011″.

To Top