Ψηφιακή περιοδεία στην Κίνα η Μίλαν!

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα ότι θα εργαστεί με τους επίσημους συνεργάτες της για να ξεκινήσει το πρώτο Digital Summer Tour στην Κίνα, στις 25 Αυγούστου.

Αυτό θα είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό ταξίδι για τους «ροσονέρι». Η Μίλαν είναι η πρώτη ομάδα της Serie A club που διοργανώνει μια ψηφιακή καλοκαιρινή περιοδεία και χτίζει ένα ψηφιακό χωριό για τους οπαδούς. Σε αυτό το χωριό, το club σχεδιάζει να προσφέρει συναρπαστικές ψηφιακές εμπειρίες για εκατομμύρια Κινέζους θαυμαστές της ομάδας.

Οι φίλοι της Μίλαν θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με παίκτες και σε αυτήν την ολοκαίνουργια ψηφιακή πλατφόρμα, όπως η λήψη φωτογραφιών και η συλλογή αυτόγραφων, η ακρόαση συνομιλιών με παίκτες, η περιήγηση στα αξιοθέατα του Μιλάνου και η τέλεση δημιουργικών παιχνιδιών. Επιπλέον, η Μίλαν θα δώσει γενναιόδωρα δώρα στους θαυμαστές της, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων προϊόντων περιορισμένης έκδοσης.

Στο τέλος του 2019, η ομάδα του Μιλάνου γιόρτασε την 120η επέτειό της. Με περισσότερα από εκατό χρόνια ιστορίας, δείχνει στον κόσμο τις βασικές της αξίες: αριστεία, πάθος, κομψότητα και ομαδική εργασία. Η ξαφνική πανδημία άλλαξε τα σχέδια της να επισκεφθεί την Κίνα φέτος, ωστόσο, με αυτήν τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα, μπορεί να μοιραστεί τις βασικές μας αξίες, εκπληρώνοντας την υπόσχεση της για επαφή με μία χώρα που έχει εκατομμύρια θαυμαστές.

To Top