ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψυχάρες! Στα πέναλτι (5-3, κ.α. 1-1) η Κ19 του Άρη πήρε τον τίτλο!

Τα παλικάρια του Πασχάλη Μελισσά, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Νέων της Φούτμπολ Λιγκ, επικρατώντας στα πέναλτι του Εργοτέλη στα Σπάτα, με 5-3 στα πέναλτι, ενώ κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν 1-1! Έτσι, πήραν την… ρεβάνς, από τον χαμένο περσινό τελικό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ανώτερος καθ΄όλη τη διάρκεια του 9ολεπτου ο Άρης, δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει ή να το διευρύνει και εξαιτίας μίας αδράνειας δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στην παράταση.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο 14΄.Προσπάθεια από δεξιά των ποδοσφαιριστών του Άρη, η μπάλα έφτασε στον Καρβούνη στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ του έφυγε αρκετά άουτ. Στο 20΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Σέντρα από αριστερά του Δεληζάνου, ο Δουζδαμπάνης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δύο μέτρα από το τέρμα, αλλά την έστειλε άουτ! Ακολούθησε στο 27΄σουτ από 25 μέτρα από τον Γιάντσιο, προσπάθησε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ήρθε το 1-0! Ο Καλλίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουλγκουρίδη!

Ο Άρης μπήκε νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κρητικοί το εκμεταλλεύτηκαν. Ο Σαϊτάκης με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε (1-1) για τον Εργοτέλη στο 56΄. Στο 87΄ σουτ του Καρβούνη έδιωξε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, ενώ στο 91΄ο Ιωσηφίδης έφυγε στην αντεπίθεση, τον πρόλαβε αρχικά ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί! Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, ακολούθησε ημίωρη παράταση χωρίς να επιτευχθεί κάποιο γκολ, με τον τίτλο να κρίνεται στα πέναλτι!

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν απόλυτα εύστοχοι στα πέναλτι, βρήκαν δίχτυα και στα πέντε και κατέκτησαν με 5-3 στη διαδικασία τον τίτλο του πρωταθλητή!

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη διαδικασία των πέναλτι

ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπαγκαλιάνης (λ. τρ. Μουρατίδης), Γιάντσιος, Παπαγεωργίου, Μπουλγκουρίδης, Ψωματάκης (107΄Τράκας), Δουζδαμπάνης (70΄Δουζδαμπάνης), Καρβούνης (94΄Χατζηπιρπερίδης), Χατζηιγνατιάδης  (85΄Μπακουτσής).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βασίλης Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Λούσι (111΄Μιχτάρη), Πλαϊτάκης, Κουτάντος (79΄Κεφαλούκος), Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (108΄Σαπροβαλάκης), Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης (95΄Μαυροειδής), Δουλγεράκης.

To Top