Ψυχογιός στο PRESSARIS: «Υπάρχει διάθεση, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο…»

Οι διερευνητικές επαφές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο φετινό ρόστερ του συλλόγου και μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά από τη νέα χρονιά συνεχίζονται με τον Νίκο Ψυχογιό να παίρνει σειρά.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν χθες (11/6) στα γραφεία της ΠΑΕ και είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά και να βολιδοσκοπήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για συνεργασία.

 Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και το χρέος της ΠΑΕ προς το πρόσωπο του.

 «Η συζήτηση που είχα με τον κ. Καλαϊτζίδη ήταν γύρω από την διάθεση μου να παραμείνω στον σύλλογο αλλά και το κατά πόσο με υπολογίζει. Δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική μου ταυτότητα, καθώς δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει όλα μου τα φετινά παιχνίδια.

Ωστόσο, κάποια αγωνιστικά μου στοιχεία του άρεσαν αρκετά και όπως είπε ο ίδιος μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά τον Άρη που ο ίδιος χτίζει. Εντός των επόμενων ημερών περιμένω τηλεφώνημα με την οριστική του απόφαση».

 Όσον αναφορά τις οφειλές της ΠΑΕ προς το πρόσωπο του αφορούν περίπου 30.000 ευρώ. Τα 10.000 ευρώ είναι υπόλοιπο της πρώτης χρονιάς στον Άρη και τα υπόλοιπα σχεδόν 20.000 από την φετινή. Γι αυτές όπως τόνισε ο Ψυχογιός:

“Από την πλευρά μου υπάρχει διάθεση αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς να ξέρω το τι θα γίνει. Δεν είχα κάποια επικοινωνία πρόσφατα με κανέναν από την ΠΑΕ, οπότε και δεν μπορώ να γνωρίζω και δεν μπορώ να πάρω ξεκάθαρη απόφαση για το μέλλον μου στον Άρη».

To Top