Ψυχογιός τέλος από τον Άρη

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν σήμερα στο θέμα του Νίκου Ψυχογιού. Στο πλαίσιο των τελικών συζητήσεων, ενόψει των καθοριστικών αποφάσεων για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, έγινε τελικά σήμερα συνάντηση με τον Νίκο Ψυχογιό και τους ανθρώπους του Άρη και πιο συγκεκριμένα με τον Περικλή Τράιο, στενό συνεργάτη του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Γιώργο Γαλανό.

Στον 25χρονο αμυντικό των “κίτρινων” ανακοινώθηκε η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας σε αυτή τη χρονική περίοδο, προκειμένου και αυτός από την πλευρά του να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Ψυχογιός ήταν στον Άρη από τον Αύγουστο του 2012 και θεωρήθηκε ότι βάσει των αγωνιστικών αναγκών της ομάδας και των χρημάτων που προέβλεπε η συμφωνία (μαζί με τις περσινές οφειλές ξεπερνούσαν τα 35.000 ευρώ) το προτιμότερο ήταν να διακοπεί η συνεργασία.

Αναμένεται να εξοφληθεί (μετά από νέα συνεννόηση με τους ανθρώπους του Άρη) για τα δεδουλευμένα και από σήμερα θα μαζέψει τα πράγματά του αποτελώντας παρελθόν για την ομάδα.

Από κει και πέρα, αναμένεται να υπάρξει η τελική αξιολόγηση του ρόστερ. Ο Πάουλο Κάμπος σε συνεργασία με τον Γιάννη Τοπαλίδη, αλλά και την τελική έγκριση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργου Γαλανού θα ξεκαθαρίσουν ποιοι θα συνεχίσουν και μετά τον Ιανουάριο.

To Top