Ψυχογιός: “Όποια ομάδα κι αν έρθει, πρέπει να κερδίσουμε”

 Ο Νίκος Ψυχογιός υπογράμμισε για άλλη μια φορά πως ο Άρης είναι ενωμένος και την δεδομένη στιγμή δεν… βλέπει κανείς ποιος είναι ο αντίπαλος στο επόμενο παιχνίδι, αλλά μόνο πως θα πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσει το σερί της και να κερδίσει θέσεις στην βαθμολογία.

Οι δηλώσεις του Ψυχογιού στο συνδρομητικό κανάλι:

Νίκο, πως προετοιμάστηκε η ομάδα σου για το ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο έρχεται μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Σπάνιο φαινόμενο τον τελευταίο καιρό;

Ναι, απ΄ ότι άκουσα είχε αρκετά χρόνια να συμβεί αυτό. Προετοιμαζόμαστε όπως κάθε εβδομάδα για να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό, με καλή διάθεση, καλή ψυχολογία και πιστεύω ολ΄ αυτά να μας βοηθήσουν να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στην έδρα μας».

Πάντως αυτό έχει να συμβεί από πέρυσι (σ.σ νίκη στο «Κλ. Βικελίδης»).Βαραίνει καθόλου τα πόδια σας;

«Αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει, απλά, να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε. Ας μη σκεφτόμαστε τι έγινε στο παρελθόν».

Η ερώτηση είχε να κάνει βασικά με την πίεση του κόσμου, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα να κερδίζει εντός έδρας…

«Το γνωρίζουμε, όμως κι εμείς έχουμε υψηλές απαιτήσεις απ΄ τους εαυτούς μας».

Υπάρχουν, πάντως, πολλά προβλήματα απουσιών…

Ο προπονητής είναι αυτός που θα βρει τις λύσεις. Δεν πτοούμαστε, είμαστε σχεδόν 30 παίκτες και νομίζω ότι θα καλυφθούν σωστά τα κενά».

Η εικόνα που έχεις για τον Πλατανιά;

«Δεν κοιτάω ποια ομάδα είναι αντίπαλος. Οποια ομάδα και να έρθει εδώ, εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε και δεν στέκομαι στον Πλατανιά, χωρίς να υποτιμώ την ομάδα».

Αγωνιστικά πως περιμένεις το ματς;

Θα είναι πιο ανοιχτό, σε σχέση με τα δύο που παίξαμε εκτός έδρας, με περισσότερες ευκαιρίες και πιο ωραίο. Θα παιχτεί, δηλαδή, καλύτερο ποδόσφαιρο, καθώς στο προηγούμενο ματς δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Και θα ήθελα να σταθώ στο προηγούμενο ματς, διότι ξέραμε περίπου τι συμβαίνει, καταλαβαίναμε. Μετά την ένσταση που κάναμε για τον Πουλίδο για την κίτρινη που έφαγε για χειραψία, δεν πήραμε κάποια νορμάλ απάντηση, οπότε καταλάβαμε όλοι στα αποδυτήρια τι συμβαίνει. Θα παίξουμε, λοιπόν, και για αυτό».

Όταν λες πως καταλαβαίνατε, κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Βέροια, τι συμβαίνει, τι εννοείς;

«Καταλάβαμε, ότι κατάλαβε όλος ο κόσμος! Οποιοι είδαν το ματς καταλάβανε, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω».

Ο τροχός για τον Ψυχογιό γύρισε. Είσαι, πια, βασικός και αναντικατάστατος. Το περίμενες;

«Στο ποδόσφαιρο έτσι γίνεται. Υπάρχουν αλλαγές προπονητών και όσο δύσκολα μπορείς να γίνεις βασικός, άλλο τόσο μπορείς να χάσεις τη θέση σου. Επομένως συνεχίζω να δουλεύω για να διατηρώ τη θέση μου».

To Top