Ψυχογιός: “MVP είναι όλη η ομάδα!”

Ο Νίκος Ψυχογιός ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στον σημερινό αγώνα, ήταν και για πολλούς ο κορυφαίος του γηπέδου. Για τον ίδιο όμως MVP δεν ήταν ο… Ψυχογιός, αλλά όλη η ομάδα!

Ο ακραίος αμυντικός του Άρη υποστήριξε στην κάμερα της NOVA πως “αξίζαμε να κερδίσουμε. Παλέψαμε, δουλέψαμε για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη, το θέλαμε πολύ, το ψάχναμε το αποτέλεσμα και τελικά το πήραμε και είμαστε χαρούμενοι”.

Ρωτήθηκε που κρίθηκε το παιχνίδι και απάντησε πως “είχαμε πολύ πάθος, το θέλαμε πολύ, πιέζαμε από το πρώτο λεπτό και φάνηκε και στο αποτέλεσμα”.

Σε ερώτηση για την οπισθοχώρηση της ομάδας μετά το 1-0 σχολίασε πως “λογικό είναι να σε πιέσει η άλλη ομάδα, αγχώνεσαι λίγο, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να κρατήσεις το μηδέν”.

Για την προσωπική του απόδοση ρωτήθηκε να σχολιάσει τα… θετικά σχόλια αρκετών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και είπε πως “δεν νομίζω ότι ήμουν εγώ MVP. Όλοι προσπαθήσαμε πάρα πολύ, όλη η ομάδα είναι MVP”, ενώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: “Ανυπομονώ, είναι το πρώτο ντέρμπι μου και θέλω πολύ να παίξω για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

 

To Top