«Ψυχογράφημα» καρτών: Τέταρτη αποβολή, τρίτη απερισκεψία

Η χθεσινή αποβολή ήταν η τέταρτη του Άρη στο πρωτάθλημα. Ο Ρικάρντο Φατί ο οποίος έκανε μία ομολογουμένως συγκινητική εμφάνιση (από τους ελάχιστους που δεν υστέρησαν) φάνηκε απογοητευμένος στο τέλος και κάνοντας μία ενέργεια πάνω στα νεύρα του αποβλήθηκε και ίσως στερήσει τις υπηρεσίες του από τον Άρη, για μεγάλο διάστημα -αφού ο Κουκουλάκης, τον… καρατόμησε.

Η αποβολή του Γάλλου χαφ και αρχηγού των «κίτρινων» ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί αυτές του Καρίμ Σολτάνι με τον Ατρόμητο, του Νέρι Καστίγιο με την Ξάνθη και του Χαβιέρ Ουμπίντες με τον ΟΦΗ.

Σαφώς και η αποβολή του Αργεντινού στο «Γεντί Κουλέ» ήταν άδικη και κυριολεκτικά ανύπαρκτη, όμως οι άλλες τρεις δείχνουν ως ένα βαθμό την ψυχολογία των παικτών.

Όλοι ήξεραν πως ο Σολτάνι κι ο Καστίγιο δεν είναι από τους πιο… ήρεμους παίκτες. Αυτό το πλήρωσε ο Άρης τη φετινή χρονιά. Όμως η χθεσινή κίνηση του Φατί, ήταν ένα ακόμη πρόβλημα.

Μία κίνηση που φάνηκε περισσότερο να δείχνει αδυναμία, έλλειψη καθαρού μυαλού και απογοήτευση, για την αγωνιστική μετριότητα της ομάδας, χωρίς βέβαια να δικαιολογείται…

Παράλληλα, χθες ο Άρης συμπλήρωσε 33 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, με τον Φατί να έχει, ήδη, τέσσερις (όλες για φάουλ και θα απουσιάσει με την Δόξα), τον Γιάκομπ τέσσερις λόγω διαμαρτυριών και τους Τσέζαρεκ και Καστίγιο από τρεις, εκ των οποίων τη μία είδαν χθες.

Ο Μεξικανός για… «θέατρο» και ο Κροάτης για διαμαρτυρία.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top