ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ψυχολογία, θιγόμενος εγωισμός και… άκρως απαιτητικό τριήμερο

Εκτός από τον Νίκο Λάσκαρη, ομιλία μέσα στα αποδυτήρια έκανε και ο Δημήτρης Πρίφτης στους παίκτες του μετά τη χθεσινή συντριβή. Κλεισμένοι στα αποδυτήρια οι παίκτες και ο Έλληνας τεχνικός μίλησαν για ότι συνέβη στο παρκέ του Μεδιολάνουμ Φόρουμ και είναι βέβαιο ότι το βάρος πέφτει στην ψυχολογία και τον θιγόμενο εγωισμό του κάθε ενός ξεχωριστά.

Η ήττα από την Αρμάνι έχει εξήγηση και αγωνιστικά και ψυχολογικά και είναι καλό που αυτή την εξήγηση την γνωρίζουν όλοι όσοι κινούνται γύρω και μέσα στην ομάδα.

Η κούραση βασικών παικτών δεν είναι δικαιολογία ούτε ελαφρυντικό για κανέναν, αλλά είναι ένα στοιχείο που χθες έπαιξε ρόλο. Αυτή η κούραση στα… πόδια, φέρνει κούραση και στο μυαλό και αυτό είναι ο χειρότερος συνδυασμός. Αυτό όλο μετατράπηκε σε εφιάλτη στο Μεδιολάνουμ Φόρουμ, γιατί η Αρμάνι έκανε φέτος το καλύτερο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, προφανώς διότι ήταν σε… alert μετά την ήττα από την Άλμπα.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν κι άλλες συζητήσεις στο εσωτερικό της ομάδας και είναι πολύ κρίσιμο το πώς θα διαχειριστεί όλος ο οργανισμός του Άρη αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το άκρως απαιτητικό τριήμερο που ακολουθεί σε Αθήνα (Παναθηναϊκός) και Βερολίνο (Άλμπα).

To Top