ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψυχολογική τόνωση από τον κόσμο, ανεβάζει στροφές για την Τούμπα

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη βρέθηκε χθες στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ και είχε την ευκαιρία να πάρει την ψυχολογική τόνωση από τον κόσμο πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή.

Μετά το άσχημο ξεκίνημα σε Ευρώπη και Ελλάδα, η έλευση του Μάντζιου, η πρώτη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και κάποιες νέες μεταγραφικές προσθήκες δείχνουν να αλλάζουν το κλίμα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ο Άρη ανεβάζει πλέον στροφές, θέλοντας να συνεχίσει τις επιτυχίες. Όπως σημείωσε ο Φαμπιάνο, ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες και φέτος της ομάδας: “Είναι το ντέρμπι της πόλης. Ξέρουμε τη σημασία, τι θα αντιμετωπίσουμε. Κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, πήραμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να κερδίσουμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε μέσα στη διακοπή”, ενώ από την πλευρά του συμπλήρωσε ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Γκουγκουλιάς:

“Λογικό είναι η προσοχή μας να έχει στραφεί στο παιχνίδι της Τούμπας. Είναι το ντέρμπι της πόλης, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή και να πάρουμε το παιχνίδι”.

To Top