ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχραιμία και σωστή διαχείριση της ήττας από “Αναστό” και παίκτες….

Όπως ήταν αναμενόμενο, διάθεση και όρεξη για πολλά λόγια δεν υπήρχε χθες στο Νέο Ρύσιο, στην προπόνηση των παικτών του Άρη…

Παρά την ήττα η διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του Άρη, παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να “χρυσώσει” το χάπι, του προχθεσινού αποτελέσματος στη Δράμα.

Απογοητευμένοι από την έκβαση της αναμέτρησης οι παίκτες, εξίσου απογοητευμένος ο Αναστόπουλος, αντιλαμβάνονται πλήρως ότι κανείς δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι άπαντες να γυρίσουν σελίδα, να κρατήσουν από το ματς της Δράμας το… μάθημα, πως καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη, αλλά και κάθε αντίπαλος θα θέλει να κερδίσει τον Άρη και να στρέψουν ευθύς αμέσως το βλέμμα τους στον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου.

Κάθε άλλη αντιμετώπιση, μόνο λάθος μπορεί να κριθεί, ιδίως τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου κάθε αδυναμία μπορεί να διορθωθεί, αρχής γενομένης από την διακοπή του πρωταθλήματος, όπου θα δοθεί αρκετός χρόνος να γίνουν αλλαγές και δοκιμές, ώστε να υπάρξει άμεση βελτίωση.

Ο κόουτς του Άρη, προτίμησε να μην αναφερθεί στο εν λόγω παιχνίδι, ούτε μετά την ολοκλήρωσή του, ούτε και στη χθεσινή προπόνηση. Γνωρίζει καλά και ο ίδιος πως οι παίκτες του έχουν αντιληφθεί τι έγινε και πως έχουν από μόνοι τους τον τρόπο να αντιδράσουν.

Οφείλουν από εδώ και στο εξής να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και να μην επιτρέψουν σε καμία ομάδα φέτος, να διανοηθεί ότι μπορεί να τους στερήσει βαθμούς στο πρωτάθλημα…

To Top