Ψυχρολουσία! Δεν έβγαλε απόφαση η ΕΠΟ, δεν παίζουν οι μεταγραφές με τον Ατρόμητο!

Τα νέα δεν ήταν καλά από την Αθήνα σήμερα για τον Άρη! Η Επιτροπή μεταγραφών συνεδρίασε αλλά δεν έβγαλε απόφαση. Δεν παίζουν οι μεταγραφές με τον Ατρόμητο!

Η αρχική αίσθηση συγκρατημένης αισιοδοξίας, μετατράπηκε σε παγωμάρα για τους ανθρώπους του Άρη, μετά τις σημερινές εξελίξεις στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή. Η Επιτροπή εφέσεων της Ομοσπονδίας συνεδρίασε το πρωί, μετά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να βγουν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Μπουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη και Μπακασέτα.

Στον φάκελο του Άρη υπήρχε εκτός από την απόφαση προσωρινής διαταγής για προστασία από τους πιστωτές, βεβαίωση χρεών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αίτηση ρύθμισης των χρεών, όπως κατατέθηκε χθες στο Υπουργείο Οικονομικών. Το τελευταίο έγγραφο θεωρήθηκε κομβικής σημασίας,  αλλά τελικά -τουλάχιστον σήμερα- δεν κατέρριψε και το τελευταίο ανάχωμα από την ΕΠΟ.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή συνεδρίασε, αλλά δεν έβγαλε απόφαση. Το PRESSARIS επικοινώνησε πριν από λίγο με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάση Κώνστα, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση από την Αθήνα όπου βρίσκεται ακόμη για την υπόθεση αυτή! “Δεν θα βγει σήμερα απόφαση, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε τους νέους παίκτες μας στη διάθεσή μας με τον Ατρόμητο” τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πάντως ότι: “προς το παρόν δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αρνητική απόφαση ή απόρριψη, γιατί απλά δεν υπάρχει απόφαση”.

Με αυτό το δεδομένο το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των έξι νεοαποκτηθέντων κόντρα στον Ατρόμητο.

To Top