Ψωμιάδης: «Ακούστε την κραυγή αγωνίας του Γρηγοριάδη»

Για υποβαθμισμένη κατάσταση των αθλητικών κέντρων της Θεσσαλονίκης, ελλείψεις και υποχρηματοδότησή κάνει λόγο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος πήρε αφορμή από τα όσα αποκάλυψε ο Άρης Γρηγοριάδης.

Σε γραπτή του δήλωση ο  Ψωμιάδης τονίζει μεταξύ άλλων ότι: «Η προετοιμασία των αθλητών μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου διεξάγεται κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες, σε άδειες πισίνες, χωρίς υποδομές και θέρμανση, το Ποσειδώνιο και το Εθνικό Κολυμβητήριο αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και το φυσικό αέριο. Η ίδια εικόνα παρακμής επικρατεί σε όλα, σχεδόν, τα αθλητικά κέντρα του τόπου μας»..

 Ο Ψωμιάδης κάλεσε μάλιστα: «Αυτούς που τρέχουν πρώτοι να φωτογραφηθούν με τους αθλητές μας όταν φέρνουν μετάλλια και διακρίσεις στην Πατρίδα, να σταματήσουν να κρύβονται στα δύσκολα πίσω από την οικονομική κρίση και να στηρίξουν έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό». «Ας ακούσουν, τουλάχιστον, την κραυγή αγωνίας τον Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας Άρη Γρηγοριάδη, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα για να μπορέσει να προπονείται κανονικά» είπε.

To Top