Ωρολογιακή… βόμβα ο Άρης!

Η κατάσταση στον Άρη ήταν δύσκολη. Πλέον, αρχίζει να ξεφεύγει και ο σύλλογος εκπέμπει SOS, απειλείται με πλήρη διάλυση, θυμίζοντας ωρολογιακή βόμβα!

Η δεύτερη προσφυγή (μετά τον Τσουμάνη), αυτή που κατέθεσε ο Ηλίας Σταυρόπουλος (διεκδικεί το ποσό των 1975 ευρώ!) , δείχνει ότι τα όρια των παικτών έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και το κυριότερο ότι δεν ελπίζουν στην προοπτική της “επόμενης μέρας”, μια και έχουν βαρεθεί να περιμένουν, να ακούν υποσχέσεις και να παρακολουθούν ως απλοί θεατές τα οικονομικά προβλήματα που «στραγγαλίζουν» την ομάδα.

Η επιθυμία των περισσότερων είναι να φύγουν μαζικά από τον Αρη, τη στιγμή που όλοι έχουν δικαίωμα να καταθέσουν προσφυγές και να ψάξουν αλλού την τύχη τους.

Η ΠΑΕ έδειξε αδυναμία να εκπληρώσει τα στοιχειώδη και με την χθεσινή της παρουσία έψαξε για… ασπιρίνες απέναντι σε έναν βαριά άρρωστο, όπως είναι ο Άρης!

Από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ τονίστηκε χθες πως συνεχίζονται οι προσπάθειες εξεύρεσης χρημάτων, ενώ επανέλαβαν πως αναζητείται μια γενικότερη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

«Ότι χρήματα μπαίνουν στα ταμεία θα δίνονται σε εσάς» φέρεται να ειπώθηκε από διοικητικά χείλη σε παίκτες και στο προσωπικό της ομάδας, ενώ προτάθηκε να γίνει εκχώρηση μέρους του πριμ υποβιβασμού που θα λάβει ο Άρης και το οποίο μπορεί να φτάσει στις 150.000 ευρώ!

Το ποσό που μοιράστηκε μεσοβδόμαδα (200 εώς 400 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή) φάνηκε περισσότερο ως κακόγουστο αστείο, αυξάνοντας τις τάσεις φυγής.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι δραματικές. Για όλο τον σύλλογο.

To Top