Ως την Πέμπτη το περιθώριο για την ρύθμιση στην εφορία

Η καταληκτική ημερομηνία για να κάνει ο Άρης τη ρύθμιση στην εφορία δεν είναι σήμερα, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, αλλά την Πέμπτη, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει σήμερα τελικά εξέλιξη στην υπόθεση.

Η αρχική πληροφόρηση για την οριστική λύση του ζητήματος τη σημερινή ημέρα, συγχεόταν και με το γεγονός ότι πρέπει οι δύο τελευταίοι πρόεδροι της ΚΑΕ (Θανάσης Τζεβελέκης, Γιάννης Δαμιανίδης) θα πρέπει να βρεθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή, γιατί αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται όταν μια ανώνυμη εταιρεία οφείλει ένα τόσο μεγάλο ποσό στην εφορία.

Ο κ. Τζεβελέκης πληροφόρησε το PRESSARIS.gr πως η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της προκαταβολής (20% του συνολικού χρέου) δεν είναι η σημερινή μέρα, αλλά η Πέμπτη και λογικά τότε θα βρεθεί εκεί ο ίδιος για να δώσει μια και καλή λύση στον “βραχνά” του μπασκετικού Άρη.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως να βρεθούν σήμερα στην εφορία οι στενοί συνεργάτες του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον ανακριτή.

To Top