“Όαση” η Γαλένη στη μετριότητα της Εθνικής ομάδας

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων ολοκληρώθηκε στο Γκέιτσχεντ της Βρετανίας, με την ελληνική ομάδα, να παλεύει, όμως, τελικά να μην καταφέρνει να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ καλή εμφάνιση από τη Γαλένη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε το διήμερο της δράσης στην 11η θέση με 152 β. κι έτσι του χρόνου θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία. Οι Έλληνες αθλητές προσπάθησαν, όμως, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον έτσι κι αλλιώς δύσκολο στόχο τους. Την προσπάθεια επιβάρυνε ο κακός καιρός στην πόλη.

Η Ευαγγελία Γαλένη στάθηκε με αξιοπρέπεια στο μήκος των γυναικών (αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σταθερότητα στις εμφανίσεις της), εκεί όπου ήταν τέταρτη με καλύτερη προσπάθεια στα 6,28 μέτρα. Η νεαρή άλτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με 5,89 μ., συνέχισε στα 6,28 μ. (-03 μ.), στην τρίτη προσπάθεια πέτυχε 6,23 μ. και έκλεισε τον αγώνα της με 5,98 μέτρα. Η 4η θέση που κατέκτησε αναλογεί σε εννέα βαθμούς.

Νικήτρια του αγώνα με 6,44 μ., η Γαλλίδα Λεσουέρ, ενώ η Ντάρια Κλίσινα ακολούθησε με 6,43 μ., όσο και η τρίτη Σάρα Πρόκτερ.

Ο Δημήτρης Γράβαλος μαζί με τους  Πέτρο Κυριακίδη, Σάκη Χατζηδημητρίου και Γιάννη Λουλά πέτυχαν 3.10.46 στα 4Χ400 μ. και κατέλαβαν την ένατη θέση.

πηγή: arisac.gr

To Top