Όαση το γκολ του Σουνά, αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση

Ήταν το έβδομο φιλικό παιχνίδι για τον Άρη. Το δεύτερο μπροστά στον κόσμο του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια. Τι «κρατάει»; Το εντυπωσιακό γκολ του Σουνά, τη διάθεση και το πάθος των νέων παιδιών, αλλά αυτά δεν είναι αρκετά…

Ο Άρης χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια για να βρει τον δρόμο και σίγουρα μεταγραφική ενίσχυση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού χαφ. Και όπως φαίνεται και ενός αριστερού μπακ.

Το πρόσωπο του αγώνα για τον Άρη ήταν δίχως άλλο ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος μία μέρα μετά τα 18α γενέθλιά του σκόραρε και έκανε ένα… δώρο στον εαυτό του, δικαιώνοντας τον προπονητή του Μάκη Κατσαβάκη, που δεν έχει σταματήσει να τον εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ, το παρθενικό του νεαρού που αποτελεί ένα από τα κέρδη του σημερινού φιλικού.

Από κει και πέρα, ο Άρης έδειξε τις ίδιες αδυναμίες μεσοεπιθετικά, απείλησε ελάχιστες φορές, κυρίως από στημένα, ενώ έδειξε αδυναμίες από την αριστερή πλευρά από την πτέρυγα που προήλθε το γκολ της Βέροιας.

Ο Κατσαβάκης κατέβασε την ενδεκάδα με δυο «επιστροφές». Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που ξεπέρασε την ίωση και ο Κώστας Καπετάνος που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε ξεκίνησαν το παιχνίδι, ενώ η έκπληξη στο αρχικό σχήμα ήταν ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής.

Οι κίτρινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο31’όταν ο Μπελλόν «νίκησε» τον Διούδη. Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 55’ με την εντυπωσιακή προσπάθεια του Σουνά. Οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι δυο προπονητές (Κατσαβάκης, Χάβος) στο τελευταίο 20λεπτο έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, οπότε και δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη κριτική.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης (46’ Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (85’ Αντωνιάδης), Τριανταφυλλάκος (53’ Γκέσιος), Καπετάνος (64’ Γεωργέας), Παπαστεριανός (85’ Κανούλας) , Σουνάς, Νταμαρλής (46’ Οικονομόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Δασκαλάκης (46’ Λόπεθ Πέρεθ), Γεωργιάδης, Καλογέρης, Χόσε Βιτόρ (82’ Μενέντεθ), Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Μπέλλον (82’ Βεργώνης) , Σνάουτσνερ (77’ Αμαραντίδης), Γεωργέας (61’ Μορένο), Ιωάννου (73’ Μπαργκάς), Ολαϊάταν (73’ Καλτσάς).

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS

 

 

To Top