ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όγδοη φετινή αλλαγή προπονητή στην Παλέρμο

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια (τρεις ήττες, μια ισοπαλία) στον πάγκο της, ο Βάλτερ Νοβελίνο αποτελεί παρελθόν από την Παλέρμο.

Ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι ανακοίνωσε στον Ιταλό τεχνικό πως η συνεργασία τους διακόπτεται, ακριβώς ένα μήνα μετά την έναρξή της.

Αυτή, είναι η έβδομη απόλυση προπονητή από τον πάγκο της Παλέρμο, αφού του Νοβελίνο είχαν προηγηθεί οι εξής:

Τζουσέπε Ιατσίνι: Ξεκίνησε τη σεζόν, απολύθηκε στις 10 Νοεμβρίου, ανέλαβε ξανά στις 15 Φεβρουαρίου και απολύθηκε στις 10 Μαρτίου

Νταβίντ Μπαλαρντίνι: Ανέλαβε στις 10 Νοεμβρίου, απολύθηκε στις 11 Ιανουαρίου

Φάμπιο Βιβιάνι: Ανέλαβε στις 11 Ιανουαρίου, απολύθηκε στις 26 του ίδιου μήνα
Τζιοβάνι Τεντέσκο: Ανέλαβε στις 26 Ιανουαρίου, απολύθηκε στις 10 Φεβρουαρίου

Τζιοβάνι Μπόσι: Ανέλαβε στις 10 Φεβρουαρίου, απολύθηκε στις 15 του ίδιου μήνα

Βάλτερ Νοβελίνο: Ανέλαβε στις 10 Μαρτίου, απολύθηκε στις 11 Απριλίου

«Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι. Είμαι πολύ λυπημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους οπαδούς, τους ανθρώπους της ομάδας», ήταν η λιτή δήλωση του Νοβελίνο.

Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Νταβίντ Μπαλαρντίνι, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα καθίσει στην «ηλεκτρική καρέκλα» της τεχνικής ηγεσίας της Παλέρμο για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν!

Ο σύλλογος από τη Σικελία βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A και με αυτά τα δεδομένα υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία. Στις εναπομείναντες έξι αγωνιστικές, αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με την Κάρπι, η οποία έχει και αυτή 28 πόντους, αλλά υπερτερεί σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

Αύριο, Τρίτη, οι παίκτες της ομάδας θα ταξιδέψουν στην Μπρέσια και συγκεκριμένα την περιοχή Κοκάλιο, όπου και θα προετοιμαστούν για το σημαντικότατο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Γιουβέντους.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top