Όγιος για Νάτσο: «Η καρδιά και το μυαλό του είναι στην Μπολιβάρ»

Ο Νάτσο Γκαρσία είναι έτοιμος για μια νέα αρχή με τον Άρη, την ώρα που ο Γκιγέρμο Όγιος, έχοντας χάσει προφανώς κάποια επεισόδια… περιμένει τον Βολιβιανό στην Μπολιβάρ.

 Ο Όγιος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Βολιβίας με την Μπολιβάρ, έχοντας τον Νάτσο στη διάθεσή του. Ο Αργεντινός πρώην προπονητής των κίτρινων κάνοντας τα σχέδια του νέου πρωταθλήματος, μίλησε στη «La Razon» για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ίδιο και την ομάδα του, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον Ρόναλντ Νάτσο Γκαρσία. «Ο Ρόναλντ είναι μέρος αυτής της ομάδας. Τώρα παίζει στον Άρης και στην Ελλάδα, αλλά παρά τη σχέση τους, το μυαλό του είναι εδώ. Η καρδιά και το μυαλό του είναι εδώ. Θα ήθελα να επιστρέψει για το Κύπελλο, γιατί είναι καλός άνθρωπος και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όγιος, μη έχοντας πληροφορηθεί το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο Νάτσο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε στην 20αδα του αγώνα με την Ξάνθη, αν και τελικά αποκλείστηκε από τους 18 που κατέβηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής. 

To Top