ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα δεδομένα για τις επαφές του Άρη για το τηλεοπτικό συμβόλαιο…

Η εξασφάλιση μίας άκρως συμφέρουσας συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν, βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του Θοδωρή Καρυπίδη, σε ότι αφορά την οργάνωση και κυρίως την ύπαρξη εγγυημένων εσόδων από νωρίς για τα ταμεία της ΠΑΕ, ενόψει Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Προ ημερών, σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είχαμε γνωστοποιήσει το πλαφόν που έχει θέσει ο Θοδωρής Καρυπίδης, σε κάθε ενδιαφερόμενο κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Άρη. Αναγνωρίζοντας το ισχυρότατο brand name του συλλόγου, σε συνδυασμό με την επιστροφή της ομάδας μετά από τις τέσσερις σεζόν στη φυσική της θέση, αλλά και το πόσα θα έβαζε στα ταμεία του ο Άρης, εφόσον υπήρχε κεντρική διαχείριση, τα «θέλω» των «κιτρινόμαυρων» δεν συμβιβάζονται με προτάσεις κάτω των 2 εκατ. ευρώ!

Επιθυμία από πλευράς Θοδωρή Καρυπίδη, διόλου υπερβολική, καθώς ο Άρης αποτελεί πόλο έλξης για κάθε κανάλι. Άλλωστε, είναι γεγονός, πως όποια «στέγη» επιλέξουν οι «κιτρινόμαυροι», θα υπάρξει κατακόρυφη άνοδος συνδρομητών στο εν λόγω κανάλι –εφόσον δεν είναι ελεύθερο- από τη στιγμή που η ομάδα έλειπε τα τέσσερα τελευταία χρόνια από την πρώτη κατηγορία.

Φήμες ήθελαν τον Θοδωρή Καρυπίδη, να έρχεται σε προφορική συμφωνία με τον ΟΤΕ TV, κάτι που διαψεύδεται από το στενό περιβάλλον του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Τα… παζάρια συνεχίζονται, ο 39χρονος επιχειρηματίας δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει τα χέρια με κάποιο ενδιαφερόμενο κανάλι, αν δεν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή οικονομική πρόταση.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που ανήκει και στην επιτροπή των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, που δεν έχουν τηλεοπτική «στέγη», για τις απαραίτητες επαφές με τα κανάλια, δεν δείχνει να βιάζεται καθόλου, αναμένοντας να ολοκληρωθούν όλες οι επαφές ώστε να εξετάσει όλες τις προτάσεις πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Το σενάριο που ήθελε τη NOVA να καταθέτει πρόταση στον Άρη, ύψους 1.5 εκατ. ευρώ, δεν επιβεβαιώνεται επίσης. Ούτως ή άλλως, το ποσό είναι αρκετά πιο χαμηλά, από το πλαφόν του Θοδωρή Καρυπίδη, οπότε ακόμα κι αν ίσχυε, θα είχε απορριφθεί.

Παράλληλα, υπάρχει και η συνάντηση της επιτροπής, στην οποία συμμετέχει ο Θοδωρής Καρυπίδης, για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα το Σάββατο, όπου αναμένεται να γνωστοποιηθεί πρόταση για τα τηλεοπτικά που έχει στα χέρια του ο Γιάννης Αλαφούζος.

To Top