Όλα έτοιμα για το τρίτο «Lift For Life Games» από τον Άρη

Όλα είναι έτοιμα για το τρίτο συνεχόμενο «Lift For Life Games» το οποίο διοργανώσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 14-15/12, το τμήμα Crossfit και Άρσης Βαρών του Α.Σ. Άρης.

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

“Το σημαντικό αυτό event καθιερώθηκε και φέτος αναμένεται καλύτερο και πιο άρτιο από ποτέ, ενώ δεν πρέπει να λησμονείται ότι έχει ανθρώπινο σκοπό. Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη».

Ο στόχος είναι διπλός. Από τη μία, το αγωνιστικό σκέλος, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε συνθήκες ενός μεγάλου τουρνουά, αφού πρόκειται για μια αθλητική πρόκληση fitness κ άρσης βαρών Από την άλλη, κι αυτό είναι το κυριότερο, στόχος είναι η αρωγή και η ανακούφιση των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες και των γονέων τους.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/12) περιλαμβάνει αγώνες Crossfit. Την Κυριακή (15/12) το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με αγώνες Crossfit και θα συνεχιστεί με Άρση Βαρών, ενώ θα ολοκληρωθεί στο Κολυμβητήριο του ΑΡΗ, με το τελευταίο αγώνισμα Crossfit. Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις.

Μεταξύ των αθλητών που θα πάρουν μέρος έχουν στους αγώνες είναι οι κάτοχοι εθνικών και ευρωπαϊκών μεταλλίων, Μανώλης Σίσκος, Γρηγόρης Στουπιάδης (προπονητής του τμήματος Άρσης Βαρών του ΑΡΗ), Γιώργος Μπαρμπεράκης και Αντώνης Ρηγόπουλος.

Οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν από μέλος του δ.σ. της «Λάμψης» και από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Βορείου Ελλάδας, Κώστα Καζακλή”.

To Top