Όλα έτοιμα για το Run Together της Θεσσαλονίκης! Συνεχίζονται οι εγγραφές

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του “Run Together powered by INTERSPORT and SAUCONY” που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ με εκκίνηση στις 10:30 το πρωί.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι εγγραφές πλέον γίνονται μόνο στο κατάστημα Saucony Store, (Μητροπόλεως 107, Θεσσαλονίκη 54622, τηλ 210-67.40.277) όπου λειτουργεί η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τις τελευταίες εγγραφές, τις ώρες:

  • 15:00 έως 20:00 Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019
  • 10:30 έως 20:00 Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019
  • 10:30 έως 17:00 Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

Όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Premium θα λάβουν και δύο τεχνικά running T-shirts.

Την ημέρα του αγώνας, Κυριακή 5 Μαΐου, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης, στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στη νότια είσοδο της ΔΕΘ, μέχρι τις 10:00 το πρωί για την παράδοση των πραγμάτων τους στο χώρο φύλαξης (θα λειτουργεί από τις 8:30), τις τεχνικές οδηγίες και την προθέρμανση που θα αναλάβει η ομάδα του γυμναστηρίου Proponisis.

Οι εκκινήσεις των αγώνων θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα γίνουν διαδοχικά με πρώτη την εκκίνηση των 6χλμ. Θα ακολουθήσει η εκκίνηση των 3 χλμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

RUN TOGETHER THESSALONIKI – ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAIOY

08:30 – 10:00 Προσέλευση συμμετεχόντων, λειτουργία γραμματείας.

10:15 – 10:25 Τεχνικές Οδηγίες, προθέρμανση – διατάσεις από ομάδα γυμναστών.

10:30 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 6χλμ.

10:33 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 3χλμ.

10:50 – 11:25 Αποθεραπεία – διατάσεις από ομάδα γυμναστών.

11:30 Παιδικός αγώνας δρόμου 500μ

11:45 Τελετή βράβευσης / Κληρώσεις δώρων

12:30 Λήξη διοργάνωσης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια και για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο. Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.

Όλοι οι πρώτοι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο αθλητικά παπούτσια SAUCONY ! Οι επόμενοι νικητές θα λάβουν δώρα προσφορά του almora PLUS.

Η διαδρομή αποτελείται από μια κυκλική στροφή 1,5 χλμ μέσα στη ΔΕΘ με τους δρομείς των 3χλμ να την επαναλαμβάνουν 2 φορές και τους δρομείς των 6χλμ, 4 φορές.

Κατά μήκος της διαδρομής και τον τερματισμό θα υπάρχουν 2 σταθμοί νερού.

Στον τερματισμό ομάδα γυμναστών του γυμναστηρίου ELIXIR θα αναλάβουν την αποθεραπεία των δρομέων με διατάσεις.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT, INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Παράλληλα, σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρουν μασάζ αποθεραπείας και face painting για τους μικρούς μας φίλους!

Ενώ για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων θα φροντίσουν το almora PLUS, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και η DOLE με μπανάνες.

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ, η Counterpain, το almora PLUS και η Arla Protein, Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, η DOLE, η AVANCE Rent A Car, η Lifeguard Hellas, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College.

Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, το TV100, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ράδιο Θεσσαλονίκη, Arena FM, Ερωτικός FM, 102fm, 95,8fm και FM100.

Για περισσότερες πληροφορίες 

site: www.runtogether.gr

facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR/

instagram: www.instagram.com/runtogethergr/

To Top