Όλα έτοιμα στην ΚΑΕ για την “μάχη” του άρθρου 99! Την Παρασκευή το δικαστήριο

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μάχη του μπασκετικού Άρη στα δικαστήρια, για την υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Η διοίκηση κα η νομική υπηρεσία έχουν προετοιμαστεί για την εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή και είναι αισιόδοξοι ότι θα πειστεί το δικαστήριο ότι η ΚΑΕ μπορεί να είναι βιώσιμη αν και εφόσον υπαχθεί στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Μεγάλο ερωτηματικό είναι η στάση που θα κρατήσει το δημόσιο, αν θα παρέμβει ή όχι εναντίον της ΚΑΕ. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν υπάρξει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και όχι μόνο από τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Θανάση Τζεβελέκη την περασμένη βδομάδα. Ένα πλεονέκτημα που έχει η ΚΑΕ, φυσικά μένει να αποδειχθεί στην πράξη, είναι πως δεν ζητάει από το δημόσιο “κούρεμα” των οφειλών που υπάρχουν, αλλά αύξηση των δόσεων, ώστε να αποπληρωθεί το χρέος σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάτι που θα μπορέσει να δώσει μεγάλες οικονομικές “ανάσες” στην ΚΑΕ.

Σε ότι αφορά τους παίκτες έχουν γίνει συγκεκριμένες κινήσεις και ενέργειες, με συγκεκριμένους αθλητές και υπάρχει και σε αυτό το κομμάτι αισιοδοξία ότι θα πιάσει η ΚΑΕ το απαιτούμενο ποσοστό συναίνεσης, στοιχείο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε συνδυασμό με το business plan που θα κατατεθεί.

 

To Top