ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα ανοικτά για Σίλβα! Επαφή του Άρη με τον παίκτη και τη Γουέστ Χαμ!

Ο Άρης θα κάνει κίνηση για να κρατήσει τον Σιάντε Σίλβα στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται για επαφή με τη Γουέστ Χαμ, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Υπάρχουν σκέψεις στους κίτρινους για την παραμονή του Πορτογάλου εξτρέμ και σήμερα κάθε άλλο παρά βέβαιο θεωρείται το τέλος της συνεργασίας.

Οι κίτρινοι θα συνομιλήσουν με τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ για το ενδεχόμενο πώλησης και αναλόγως του τι θα ακούσουν από τους Λονδρέζους, θα πάρουν τις αποφάσεις τους.

Το ίδιο θα γίνει και με τον Σίλβα, θα υπάρξει προσεχώς συζήτηση για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Άρη και αν τελικά οι κίτρινοι δε δικαιωθούν στο CAS και έχουν απαγορευτικό μεταγραφών η περίπτωσή του θα κερδίσει πόντους.

Οι κίτρινοι έχουν το χρονικό περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου για να προχωρήσουν σε ανανέωση του δανεισμού του Σίλβα, οπότε είναι εντός χρονικών ορίων, αν τελικά ισχύσει το απαγορευτικό μεταγραφών, διότι δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές, για τους ήδη υπάρχοντες παίκτες δεν τίθεται θέμα.

To Top