ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοιχτά! Ανέβασαν ρυθμό Τόνσο, Δεληζήσης, η μέση άφησε εκτός τον Φετφατζίδη

Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα του Άρη ενόψει της Τούμπας και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Ανέβασαν ρυθμό Τόνσο, Δεληζήσης, ένα πρόβλημα στη μέση άφησε εκτός τον Φετφατζίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Μάρτιν Τόνσο ο Σάββας Παντελίδης καθώς τα αγωνιστικά του πλάνα φαίνεται να είναι απόλυτα συνυφασμένα με τον Αργεντινό.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (24/02, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τόσο ο Γιώργος Δεληζήσης όσο και ο Μάρτιν Τόνσο ανέβασαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό και συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Στο αντίποδα, εκτός έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Γιάννης Φετφατζίδης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση”.

To Top