Όλα ανοιχτά για Λούμπιτσιτς και ΑΕΚ

Παρότι έως το βράδυ της Δευτέρας η ΑΕΚ διαβεβαίωνε ότι δεν βρίσκεται κοντά σε κάποια μεταγραφική κίνηση, τα κροατικά ΜΜΕ έχουν διαφορετική… άποψη και αναφέρουν την πιθανότητα μετακίνησης του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πρόκειται για τον 24χρονο Αυστριακό που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, αλλά και ως ανασταλτικό χαφ και μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις στην ΑΕΚ, στις θέσεις που «πονάει». Ο σοβαρός τραυματισμός του Σιμάνσκι και η αποδέσμευση του Μοχαμαντί έχουν δημιουργήσει ένα κενό στις συγκεκριμένες θέσεις, το οποίο μπορεί να καλυφθεί από τον Λιούμπιτσιτς, που είχε αγωνιστεί και στα δύο ματς εναντίον της Ένωσης, στους προκριματικούς του Champions League τον περασμένο Αύγουστο.

Τα δημοσιεύματα από την Κροατία αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Το είδος της συμφωνίας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά σίγουρα η Ντιναμό θα αξιώνει απόσβεση της επένδυσης που έκανε πριν από 1,5 χρόνο (Ιούλιος 2022) πληρώνοντας 3.000.000 ευρώ στη Ραπίντ Βιένης για τον παίκτη. Ο Λιούμπιτσιτς έχει παίξει στην τρέχουσα σεζόν σε 27 ματς με τους Κροάτες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει δύο γκολ (το ένα εναντίον της ΑΕΚ). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστρίας.

Όσο κυλάνε οι ώρες οι πληροφορίες που βγαίνουν είναι και περισσότερες. Η ΑΕΚ ικανοποίησε τα οικονομικά «θέλω» της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 24χρονο, οι Κροάτες, όμως, άλλαξαν ξαφνικά στάση, απάντησαν αρνητικά και η μεταγραφή του, πλέον, δυσκολεύει!

Μένει να φανεί αν οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Λιούμπιτσιτς -ο οποίος ξεκάθαρα θέλει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ- αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως η περίπτωση του δυσκολεύει αρκετά.

To Top