ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα ανοιχτά για την εμπλοκή των τεσσάρων επιχειρηματιών στον Άρη – Οι όροι και το Διαιτητικό

Ο Άρης βρίσκεται στον αέρα μετά την αγωνιστική και διοικητική αποτυχία της οικογένειας Καλαϊτζίδη να κάνει το -για όλους φιλάθλους της ομάδας- αυτονόητο: να κερδίσει την άνοδό του στη Football League.

Μετά την άρση της εμπιστοσύνης του Ερασιτέχνη προς τον Καλαϊτζίδη, υπάρχει η γενική συνέλευση της Δευτέρας. Το τι θα γίνει αποτελεί ακόμη ένα θέμα με πολλά… ερωτηματικά. Η ομάδα των τεσσάρων επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Αρβανιτίδης, γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, μαζί με τους κ.κ Τσοχαταρίδη, Νάτση, Ανθουλάκη, τονίζουν ότι θα δώσουν το παρών στη γενική συνέλευση της Δευτέρας και όπως όλα δείχνουν θα ζητήσουν από το σώμα να τους αναθέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη και απλή, αφού υπάρχουν κάποια λεπτά σημεία, όπως τα συμβόλαια των παικτών, το μνημόνιο, αλλά και η διασφάλιση στην πραγματικότητα της συμμετοχής στη Football League. Είναι σίγουρο ότι για όλα αυτά η πλευρά των επιχειρηματιών θα βάλει όρους διασφάλισης.

Παράλληλα, οι τέσσερις επιχειρηματίες, θα προσπαθήσουν να δώσουν την ύστατη μάχη, μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, προκειμένου ο Άρης να μη χάσει τη χρονιά. Ασφαλώς, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος των κιτρίνων, όμως η προσπάθεια θα γίνει.

 

To Top