ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλα ανοιχτά για τις τηλεοπτικές άδειες

Θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του Νίκου Παππά το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9).

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

Με δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά 90,1», ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι δεν μπορούν να δοθούν εγγυήσεις σε κανέναν από τους 4 νικητές του πολύκροτου διαγωνισμού.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «θα έχουμε νόμιμες άδειες για πρώτη φορά», ενώ υποστήριξε ότι «έχουν εξαντληθεί τα επιχειρήματα για την αρτιότητα και τη διαφάνεια της διαδικασίας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν από τους τέσσερις ότι θα πάρει την άδεια, συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις.

Σε κάθε σημείο αυτή η διαδικασία δοκιμάζεται. Όταν λοιπόν την Δευτέρα έχουμε την καταβολή των χρημάτων αυτό θα είναι περιουσία της διαδικασίας.

Μιλάμε για μία πραγματικότητα όπου θα έχουμε νόμιμες άδειες για πρώτη φορά. Στην Ελλάδα έχει συντελεστεί αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας.

Το δελτίο ειδήσεων του ΣKAΪ είναι τα επιχειρήματα του κ. Αλαφούζου, το δελτίο του ALPHA είναι τα επιχειρήματα του κ. Κοντομηνά, το δελτίο του STAR είναι τα επιχειρήματα του κ. Βαρδινογιάννη.

Έχουν εξαντληθεί τα επιχειρήματα για την αρτιότητα και τη διαφάνεια του διαγωνισμού. Θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί. Μετά τον διάρκειας 15 ημερών έλεγχο, θα έχουμε την οριστικοποίηση των υπερθεματιστών, εφόσον καταβληθούν τα χρήματα. Αν δεν είναι εντάξει κάποιος φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο.

Αυτός ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα τα οποία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που εξαπολύουν εμετούς υπερασπιζόμενοι συμφέροντα δικά τους δεν ομολογούν. Τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις ενστάσεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουν στην επόμενη φάση κάποιοι από τους υπερθεματιστές».

Αναφερόμενος στο περιστατικό στη Νέα Υόρκη με τους δύο δημοσιογράφους είπε: «Δεν είμαι πολύ σίγουρος αν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή οι ιδιοκτήτες των μέσων. Υπόθεση εργασίας, η πιο σοβαρή και πιθανολογούμενη είναι ότι λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών».

To Top