ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλα ανοιχτά για τον αντικαταστάτη της Κέρκυρας

Ενώ για πολλούς θεωρείτο βέβαιη η παραμονή του Λεβαδειακού στη Super League μετά την αποβολή της Κέρκυρας, από το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αποδεικνύεται πως δεν είναι έτσι…

Το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον «αντικαταστάτη» των Φαιάκων, δεδομένου ότι αναφέρει «ότι κακώς και μη νόμιμα απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης από την πειθαρχική επιτροπή της Super League» και τηρεί «σιγή» για τα αιτήματα των ομάδων, ήτοι δεν αποφασίζει αν παραμένει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός ή αν ανεβαίνει ο Απόλλωνας!

Για να γίνει ξεκάθαρη η διαφορά με την περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης και τον Ηρακλή η απόφαση τότε «διέταξε» την τοποθέτηση του Ηρακλή στην τελευταία θέση. Στο σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Κέρκυρας δεν υπάρχει ανάλογη εντολή!  Αυτό σημαίνει πως ο Απόλλωνας μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Φημολογείται πως πρόθεση της Super League είναι να κρατήσει τον Λεβαδειακό στη Super League και θα έχει ενδιαφέρον να βρούμε που θα πατήσει για να πάρει την απόφαση. Την Τετάρτη, εξάλλου, υπάρχει Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και πιθανόν εκεί να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Πηγή: sdna.gr

To Top