ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα ανοιχτά για τον Κάζινς, αναμονή των εξετάσεων, παραμένει ο Λόκετ μέχρι νεωτέρας!

O Αϊζάια Κάζινς είναι από χθες στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη, έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Όπως ενημερώσαμε νωρίτερα (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) από σήμερα αναμένεται να τσεκάρουν οι κιτρινόμαυροι τον βαθμό ετοιμότητας του 27χρονου Αμερικάνου γκαρντ, για το αν θα είναι παρών στο προσκλητήριο του Γιάννη Καστρίτη για το παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ήδη υπήρχαν από χθες πρώτες πληροφορίες ότι έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού μια και ταλαιωπρείτα από θλάση. Γι αυτό και δεν λύθηκε το συμβόλαιο με τον Λόκετ. Το π΄σο σημαντικό είναι το πρόβλημα αναμένεται θα διευκρινιστεί στη διάρκεια της ημέρας και για την ακρίβεια, από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε καθώς θα δείξει το μέγεθος της θλάσης, όπωςκαι τοδιάστημα που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτεί.

Είναι γεγονός ότι ο Άρης δεν είχε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο διαπιστώθηκε στις ιατρικές εξετάσεις και ειδικότερα, από τη στιγμή που ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Είναι ευνόητο ότι εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι που θέλουν τον Αμερικανό να χρειάζεται μεγάλο διάστημα για να ξεπεράσει το πρόβλημα, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι στον αέρα!

Σε κάθε περίπτωση, ο Έρικ Λόκετ παραμένει στην κιτρινόμαυρη ομάδα, προπονείται και είναι σταντ μπάι, μέχρι να ξεκαθαρίσει ότι θα είναι έτοιμος ο Κάζινς για το παιχνίδι του Σαββάτου και όχι μόνο.

 

 

To Top